Οι αηδιαστικές χειρονομίες των οπαδών της Νασιονάλ για Τσαπεκοένσε

Το χειρότερό τους πρόσωπο έβγαλε μερίδα οπαδών της Νασιονάλ στο πλαίσιο παιχνιδιού της ομάδας τους με την Τσαπεκοένσε, καθώς θέλησαν να κοροϊδέψουν την πρόσφατη συντριβή αεροπλάνου που ξεκλήρισε την βραζιλιάνικη ομάδα (VIDEO).

Οι αηδιαστικές χειρονομίες των οπαδών της Νασιονάλ για Τσαπεκοένσε

Τσαπεκοένσε και Νασιονάλ αναμετρήθηκαν για τα προκριματικά του Copa Libertadores, ωστόσο η πρώτη μάχη τους στην Βραζιλία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που συζητάει όλος ο κόσμος με αφορμή το ματς είναι οι εμετικές χειρονομίες οπαδών της Νασιονάλ.

Θέλοντας να πικάρουν τους ομολόγους τους της Τσαπεκοένσε έκαναν το περιβόητο "αεροπλανάκι", μιμήθηκαν δηλαδή την κίνηση του αεροπλάνου που παραπέμπει στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που αφάνισε την ομάδα της Τσαπεκοένσε τον Νοέμβριο του 2016.

Κίνηση που δυστυχώς δεν είναι πρωτόγνωρη στα ποδοσφαιρικά χρονικά, αφού ανάλογες χειρονομίες έχουν γίνει κατά καιρούς και από οπαδούς που θέλησαν να ειρωνευτούν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τορίνο για τις αεροπορικές τραγωδίες που τις έχουν σημαδέψει το 1958 και το 1949 αντίστοιχα...

Μοναδική παρηγοριά στην επίδειξη καφρίλας και στην παντελή έλλειψη ποδοσφαιρικής κουλτούρας ήταν η ανακοίνωση της Νασιονάλ που μίλησε με σκληρά λόγια για τους οπαδούς της και διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατό και αδύνατο μέσο για να εντοπιστούν οι συγκεκριμένοι οπαδοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK