Όταν ο γκολκίπερ ξέμενει από φανέλα, του δανείζει ο... οπαδός!

Το κορυφαιό εξωαγωνιστικό γεγονός του Σαββατοκύριακου έρχεται από την... Ουρουγουάη με έναν οπαδό να αποδεικνύεται φύλακας-άγγελος για την ομάδα της Πενιαρόλ. Διαβάστε το story (VIDEO).

Όταν ο γκολκίπερ ξέμενει από φανέλα, του δανείζει ο... οπαδός!

Η αναμέτρηση της Προγκρέσο με την Πενιαρόλ για την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης (0-1 το τελικό σκορ) θα μείνει για καιρό χαραγμένη στους ανθρώπους των φιλοξενουμένων και ειδικά στον 26χρονο τερματοφύλακά τους, Κέβιν Ντόουσον.

Βλέπετε, η Πενιαρόλ επέλεξε μαύρη στολή για τον τερματοφύλακά της που όμως ήταν ίδια με αυτή του διαιτητή, με αποτέλεσμα ο άρχοντας του αγώνα να ζητήσει λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους να γίνει η αντικατάστασή της για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα.

Θα ήταν όλα εντάξει αν είχε γίνει σωστός προγραμματισμός και υπήρχε εναλλακτική φανέλα όμως αυτό δεν είχε συμβεί και αναγκάστηκαν έτσι να καταφύγουν σε ιστορική αλχημεία. Ποιά ήταν αυτή;

Εντόπισαν έναν οπαδό στις εξέδρες που φορούσε φανέλα τερματοφύλακα της ομάδας σε χρώμα πορτοκαλί και δεν το σκέφτηκαν λεπτό: του ζήτησαν να δανείσει τη φανέλα στον γκολκίπερ για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα και σε αντάλλαγμα του προσέφεραν ένα μπουφάν της ομάδας!

Ο νεαρός οπαδός της Πενιαρόλ ξεπέρασε την αρχική έκπληξή του και δέχτηκε την ανταλλαγή για να περάσει στην... ιστορία, με το deal να κρατάει πάντως μόνο για λίγα λεπτά αφού ο διαιτητής αποφάσισε να αλλάξει εκείνος εμφάνιση για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τους κανονισμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK