Πρώην παίκτης του Άρη πέταξε τραπέζι στους οπαδούς της ομάδας του!

Δεν έχει τον Θεό του! Αφού τα άκουσε από τους οπαδούς για τη γκέλα της ομάδας, πρώην παίκτης του Άρη επιβεβαίωσε το παρατσούκλι του "τρελός" και τους πέταξε... τραπέζι από τα νεύρα του (PHOTOS).

Aris', Abreu S., and Boca Juniors Gaitan N. fight for the ball during a friendly soccer match at the Kleanthis Vikelidis stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Wednesday, Aug. 5, 2009. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis)
Aris', Abreu S., and Boca Juniors Gaitan N. fight for the ball during a friendly soccer match at the Kleanthis Vikelidis stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Wednesday, Aug. 5, 2009. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis) AP IMAGE

Είναι γνωστός από το πέρασμά του στον Άρη, αλλά και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Μπορεί να μετρά 41 έτη ζωής, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Αμπρέου συνεχίζει να αγωνίζεται, φορώντας πλέον τη φανέλα της Άουνταξ Ιταλιάνο, ομάδα πρώτης εθνικής της Χιλής.

Ο σύλλογος του πρώην επιθετικού του θεσσαλονικιώτικου συλλόγου δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να υπάρχει στο μυαλό όλων, παρότι έχει ακόμα πολύ δρόμο η διοργάνωση.

Τη περασμένη αγωνιστική η ομάδα του αγωνιζόταν ενάντια στην Αντοφαγάστα εντός έδρας με ενδεχόμενη νίκη να έδινε ψυχολογική ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε, με τον Ουρουγουανό να στοχοποιείται από τους οπαδούς και να προπηλακίζεται έντονα για τη νέα γκέλα της Ιταλιάνο.

Αυτό ήταν αρκετό για τον επονομαζόμενο "τρελό" ("loco") να βγει εκτός εαυτού και να πετάξει ένα ολόκληρο τραπέζι προς το μέρος όσων τον αποδοκίμαζαν. Ευτυχώς για όλους δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, με τον Αμπρέου να σαρκάζεται για το περιστατικό, ανεβάζοντας φωτογραφία στο Twitter, καθισμένος μπροστά από ένα τραπέζι και κρατώντας το με το ένα του χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΜΠΡΕΟΥ ΣΤΟ TWITTER:

News 24/7

24MEDIA NETWORK