Το ποστάρισμα του Πουλίδο για την ιστορικη επέτειο είχε μέσα Ολυμπιακό εις διπλούν!

Ο Άλαν Πουλίδο γιόρτασε τη συμπλήρωση 8 ετών από το επαγγελματικό του ντεμπούτο με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media όπου είχε περίοπτη θέση ο... Ολυμπιακός (PHOTO).

Το ποστάρισμα του Πουλίδο για την ιστορικη επέτειο είχε μέσα Ολυμπιακό εις διπλούν!

Στις 27 Φεβρουαρίου του 2010 ο Άλαν Πουλίδο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην μεξικανική Primera División σε παιχνίδι της Τίγκρες με την Μορέλια και από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Εκεί έπαιξε σε 125 παιχνίδια και σκόραρε 40 φορές ενώ τα επόμενα βήματα της καριέρας του τα έκανε στη χώρα μας φορώντας πρώτα τα πράσινα (Λεβαδειακός) και έπειτα τα ερυθρόλευκα (Ολυμπιακός) πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Γκουανταλαχάρα.

Με όλες αυτές τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις να έχουν δοθεί από πλευράς του έφτασε αισίως τα 8 χρόνια επαγγελματικής καριέρας και με ανάρτησή που έκανε στη σελίδα του στο Twitter, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα:

"Μία ημέρα μου είπε ο πατέρας μου ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις κάπου αλλά να διατηρηθείς εκεί. Χάρη στο Θεό συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία, αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και που έχω πραγματοποιήσει κάποια από τα όνειρά μου δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ για όλα", σχολίασε ο Πουλίδο, με το μήνυμα αυτό να συνοδεύεται από ένα κολάζ φωτογραφιών.

Οι μισές μάλιστα από αυτές έχουν άρωμα Ελλάδας, με τη μία να είναι από την παρουσία του στην Βοιωτία με τη φανέλα του Λεβαδειακού και άλλες δύο από τη διετή παρουσία του στον Ολυμπιακό, με τη μία εξ αυτών να είναι σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από ερυθρόλευκη φιέστα τίτλου μαζί με Εστέμπαν Καμπιάσο, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λεάντρο Σαλίνο και Φελίπε Πάρντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK