Το τρομερό κορεό στο Παρί-Μαρσέιγ, ο χιονάνθρωπος του Τορίνου & η ποδοσφαιρική αποκάλυψη του Μπολτ

Το εμπνευσμένο κορεό που ύψωσαν οι οπαδοί της Παρί, ο ρεπόρτερ που ζήτησε... καρότο για να είναι ασορτί με το χιονισμένο τοπίο στο Γιουβέντους-Αταλάντα και το ποδοσφαιρικό μυστικό του Γιουσέιν Μπολτ! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του ΣΚ μέσα από PHOTOS+VIDEOS.

Το τρομερό κορεό στο Παρί-Μαρσέιγ, ο χιονάνθρωπος του Τορίνου & η ποδοσφαιρική αποκάλυψη του Μπολτ

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η πόλη του Τορίνου καλύφθηκε όλη από χιόνι την Κυριακή και οι απίστευτα άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο "Juventus Stadium" έφεραν αναπόφευκτα την αναβολή του Γιουβέντους-Αταλάντα, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του στις 13/14 Μαρτίου. "Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου από δημοσιογράφο του "Premium Sport HD", ο οποίος είδε τον εαυτό του σε ρόλο... χιονάνθρωπου και κάποια στιγμή είπε στους παρουσιαστές της αθλητικής εκπομπής που ήταν στον αέρα: "Τώρα ψάχνω και ένα καρότο για τη μύτη..."

Ο ΘΕΡΜΟΣ... ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΒΕΝΓΚΕΡ-ΠΕΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής στην Αγγλία, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει φύλλο και φτερό την Άρσεναλ στον τελικό του League Cup και με το 3-0 στο "Γουέμπλεϊ" να γιορτάζει την πέμπτη συνολικά κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου και τρίτη την τελευταία πενταετία. Στον αντίποδα ο Αρσέν Βενγκέρ έχασε την ευκαιρία να πάρει το μοναδικό εγχώριο τρόπαιο που του λείπει στα 21 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο των Λονδρέζων και μάλιστα μετά το πρώτο γκολ των "πολιτών" διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ του Αγκουέρο στον Μουστάφι, με αποτέλεσμα να ανοίξει διάλογο με τον Καταλανό ομόλογό του...

ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ;

Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει κάνει την ανατροπή στο σκορ με τα γκολ των Λουκακού και Λίνγκαρντ απέναντι στην Τσέλσι (2-1), ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να αποσύρει από το ματς του "Ολντ Τράφορντ" τον Αλέξις Σάντσες και να βάλει στη θέση του Χιλιανού φορ, έναν στόπερ. Επέλεξε τον Μπεγί, ο οποίος μάλιστα όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε και βρήκε τον Μάτιτς, για να του δώσει χαρτάκι με οδηγίες προς τον "special one". Ο Ουίλιαν αντιλήφθηκε το γεγονός και δεν έχασε την ευκαιρία να τρέξει για να κρυφοκοιτάξει τι ήταν αυτό που διάβαζε ο πρώην συμπαίκτης του, προσφέροντας αναμφίβολα ένα από τα ομορφότερα highlights του αγώνα.

Η ΜΕΓΑΛΗ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΤ

Παρά τα οκτώ χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παγκόσμια ρεκόρ στα 100 και στα 200 μέτρα, ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι μετά από τη λαμπρή καριέρα του στα κουλουάρ θα ήθελε να δείξει την αξία του και στο χορτάρι ως ποδοσφαιριστής. Ίσως μάλιστα το όνειρό του γίνει σύντομα πραγματικότητα αν πιστέψουμε 100% τα τελευταία λεγόμενά του, με τον Τζαμαϊκανό υπερπρωταθλητή στους αγώνες ταχύτητας να ανακοινώνει μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media πως "Υπέγραψα για ποδοσφαιρική ομάδα. Θα ανακαλύψετε ποια είναι την Τρίτη". Είναι η αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή Ντόρτμουντ με την οποία συζητούσε για να αρχίσει προπονήσεις ή κάποια άλλη; Υπομονή λίγες ώρες ακόμα για να λάβει τέλος το μυστήριο...

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΙ

Η Παρί Σεν Ζερμέν κυριάρχησε στο χορτάρι στα 90 λεπτά του σούπερ κυριακάτικου ντέρμπι της Ligue 1 αφού φιλοδώρησε με τρία γκολ την άσπονδη εχθρό της, Μαρσέιγ, ωστόσο πέρα από τους παίκτες του Έμερι "έκλεψαν την παράσταση" και οι οπαδοί των πρωτευουσιάνων. Αυτό έγινε χάρη σε μία φοβερή έμπνευσή τους αφού κατά την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα, σχημάτισαν ένα εκπληκτικό γιγάντιο κορεό με τον... Goku, πρωταγωνιστή της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων Dragon Ball.

News 24/7

24MEDIA NETWORK