Η αποκάλυψη του Ροναλντίνιο για τον στόχο της Μπαρτσελόνα

Ο Ροναλντίνιο "έβαλε φωτιές" στην Λίβερπουλ λέγοντας πως η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό παρακολουθεί έναν από τους παίκτες του Κλοπ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη του Ροναλντίνιο για τον στόχο της Μπαρτσελόνα

Φωτιές μέσα στην καρδιά του χειμώνα άναψε ο Ροναλντίνιο καθώς ενώ όλοι περίμεναν από εκείνον να αποκαλύψει ποια θα είναι η ομάδα στην οποία σχεδιάζει να ολοκληρώσει την καριέρα του, εκείνος αντίθετα αποκάλυψε στην "Sun" ότι η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό πρωτοκλασάτο άσο της Λίβερπουλ.

Αυτός είναι ο Φιλίπε Κοουτίνιο, με τον νυν πρεσβευτή της "Μπάρσα" να παραδέχεται πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει έντονα την ομάδα του Λουίς Ενρίκε και να πλέκει το εγκώμιο του συμπατριώτη του για την εντυπωσιακή παρουσία του με τη φανέλα των "κόκκινων" στην Premier League.

"Ελπίζω όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό να συνεχίσει να βρίσκεται στη φόρμα που ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν στην Λίβερπουλ. Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στα γήπεδα της Ευρώπης φέτος και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλος θαυμασμός για αυτόν από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα", δήλωσε αρχικά ο 36χρονος άσος, για να καταλήξει:

Η αποκάλυψη του Ροναλντίνιο για τον στόχο της Μπαρτσελόνα

"Η Λίβερπουλ θα θέλει να τον κρατήσει αφού έχουν χτίσει την ομάδα τους γύρω από εκείνον. Όταν όμως παίζεις σε τέτοιο επίπεδο πάντα υπάρχει ενδιαφέρον".

Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί πως ο Ροναλντίνιο δεν είναι ο μοναδικός που σχετίζεται με την Μπαρτσελόνα και κάνει διθυραμβικά σχόλια για τον Κοουτίνιο, αφού πρόσφατα είχε πράξει το ίδιο και ο πρώην άσος των "μπλαουγκράνα" Τσάβι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορού να βελτιώσουν την Μπαρτσελόνα, αλλά εάν με ρωτάτε εάν είναι ένάς από αυτούς, με αυτή τη φόρμα που έχει, νομίζω ότι είναι. Είναι πολύ καλός όσον αφορά στην τεχνική. Θα ταίριαζε πολύ καλά με την φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κλοπ ξέσπασε κατά Οσκάρ και Κινέζων!

News 24/7

24MEDIA NETWORK