Λύγισε και αποσύρθηκε ο Νιβάλντο της Τσαπεκοένσε!

Ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί έμβλημα της Τσαπεκοένσε, ο 42χρονος τερματοφύλακας της ομάδας, Νιβάλντο, ανήγγειλε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, λίγα 24ωρα μετά το αεροπορικό δυστύχημα των συμπαικτών του.

Λύγισε και αποσύρθηκε ο Νιβάλντο της Τσαπεκοένσε!

Ο Νιβάλντο ήταν έτοιμος να συμπληρώσει 300 παιχνίδια με την Τσαπεκοένσε, όμως δεν ταξίδεψε στο Μεντεγίν και ήταν ένας από τους οκτώ παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή.

"Ηταν προγραμματισμένο να ταξιδέψω, αλλά στο τέλος δεν πήγα. Τα πάντα έχουν ένα λόγο στη ζωή. Δεν είχα ταξιδέψει για να παίξω εναντίον της Παλμέιρας επειδή σκέφτηκα να κάνω εναντίον της Ατλέτικο Μινέιρο το 300ο παιχνίδι μου για τον σύλλογο.

Υπήρξε μια αλλαγή στο ταξίδι, ήταν να πάω από το Σάο Πάολο στο Μεντεγίν. Όμως ο προπονητής μου δεν με κάλεσε" εξήγησε ο Νιβάλντο, προσθέτοντας ακόμη μια ξεχωριστή ιστορία, σε όσες μας έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες, μετά την αεροπορική τραγωδία στο Μεντεγίν.

Μάλιστα ο 42χρονος κίπερ πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του, δηλώντας συγκλονισμένος από τα γεγονότα και ανήμπορος να φορέσει ξανά τα γάντια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

AUDIO: Οι φωνές του πιλότου πριν πέσει το αεροπλάνο της Τσαπεκοένσε!
Σίσι Αρίας: το κορίτσι-άγγελος της μοιραίας πτήσης της Τσαπεκοένσε
Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!
Λυγμοί από τους συμπαίκτες των θυμάτων στην τελετή μνήμης

News 24/7

24MEDIA NETWORK