Δεν σκόραρε ούτε με την ουραγό ο Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συνεχίζει το αρνητικό σερί του, καθώς έχει να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος εδώ και ενάμισι χρόνο! Ούτε στο Ισραήλ δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό και πλέον βλέπει... πάγκο!

Δεν σκόραρε ούτε με την ουραγό ο Κλάους
athanasiadis

" Τότε όταν θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη, εγώ έλεγα ότι δεν μπορώ να τον πουλήσω γιατί μου αρέσει. Κι αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος". Τάδε έφη Ιβάν Σαββίδης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2016.

Λίγους μήνες αργότερα οι δρόμοι του Κλάους με τον ΠΑΟΚ χώρισαν, παρόλο που ο παίκτης είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, υπογράφοντας στην Μακάμπι Χάιφα με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους.

Δυστυχώς για τον 28χρονο επιθετικό ούτε στο Ισραήλ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Μετά από τέσσερις συμμετοχές μετράει δυο παρουσίες στο βασικό σχήμα, μία μπήκε ως αλλαγή και στην 4άρα της Μακάμπι έγινε αλλαγή στο 62ο λεπτό!

Πλέον ο Κλάους έχει συμπληρώσει ενάμισι χρόνο χωρίς γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος είτε της Ελλάδας είτε και του Ισραήλ. Τελευταία φορά που "μάτωσε" τα δίχτυα ήταν στις 26/5/2016 και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0, όταν και σκόραρε δις.

Από τότε ακολούθησαν 27 αγώνες χωρίς να... πανηγυρίσει!

Ο ΚΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ

10/9 Χάποελ Άκρε - Μακάμπι Χάιφα 2-0 (βασικός, 90 λεπτά).

16/9 Μακάμπι Χάιφα - Χάποελ Ραανανά 4-2 (βασικός, αλλαγή στο 62').

24/9 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μακάμπι Χάιφα 0-0 (αλλαγή στο 69').

1/10 Μακάμπι Χάιφα - Ασχντόντ 1-0 (βασικός, 90 λεπτά).

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK