Ο Αθανασιάδης κάνει Βραζιλιάνο συμπαίκτη "τεμέτερον"

Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον πατρίδα του, όμως το ποντιακό "πνεύμα" τον ακολουθεί όπου κι αν πάει. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προσπαθεί να διαδώσει τις ρίζες του και στο Ισραήλ, μαθαίνοντας τραγούδια της καταγωγής του σε συμπαίκτη του (VIDEO).

Ο Αθανασιάδης κάνει Βραζιλιάνο συμπαίκτη "τεμέτερον"

Πάνε ήδη 8 μήνες από τότε που ο Στέφανος Αθανασιάδης αποφάσιζε να αφήσει την Ελλάδα, μετακομίζοντας στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα. Παρότι δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους φίλους της ομάδας με τις εμφανίσεις του, σημειώνοντας μόλις ένα τέρμα μέχρι στιγμής, δείχνει να έχει εγκλιματιστεί στο περιβάλλον.

Έχοντας κάνει φιλίες με τους νέους του συμπαίκτες στον σύλλογο, ο 29χρονος επιθετικός έχει βαλθεί να τους μεταδώσει τη κουλτούρα και τον πολιτισμό του, βάζοντάς τους να ακούνε και να μαθαίνουν ποντιακά τραγούδια.

Ο Κλάους, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με έναν Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του εβραϊκού κλαμπ, έβαλε στη διαπασών ποντιακή μουσική, δημοσιεύοντας αυτή την απίθανη στιγμή στο Instagram, γράφοντας παράλληλα στον φίλο του " Θα τα μάθεις και εσύ".

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αθανασιάδης προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς το συγκεκριμένο σκηνικό είχε σημειωθεί ξανά πριν αρκετό καιρό, υπό τους ήχους άλλων ποντιακών τραγουδιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK