Κάνει θραύση το τρέιλερ για Ζλάταν

Οι φανς του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απόλαυσαν την αυτοβιογραφία του αλλα τώρα μπορούν να θαυμάσουν το είδωλό τους μέσω της κινηματογραφικής ταινίας που βγαίνει για τη ζωή του. Δείτε το trailer (video)!

Αν το 2011 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενθουσίασε τους (αμέτρητους) πιστούς του μέσω της αυτοβιογραφίας του με τίτλο "Εγώ, ο Ίμπρα", τώρα λογικά θα τους... απογειώσει. Και αυτό γιατί στα μέσα Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στις ιταλικές κινηματογραφικές αίθουσες μία ταινία αποκλειστικά για τον... Ζλάταν με τίτλο "Πώς γίνεσαι θρύλος".

 

Η ταινία θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες, εξομολογήσεις και πάρα πολύ... παρασκήνιο για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και έναν σχεδόν μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα της κυκλοφόρησε ήδη το σχετικό trailer.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα