Μαραντόνα: "Θα τα καθαρίσω όλα στη FIFA"

Τη θέση του αντιπροέδρου της FIFA έχει βάλει στο μάτι ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν εκλεγεί πρόεδρος της ομοσπονδίας, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμος να τα "καθαρίσει όλα".

Μαραντόνα: "Θα τα καθαρίσω όλα στη FIFA"

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Αργεντινής, του οποίου ο τελευταίος ρόλος ήταν αυτός του "πνευματικού προπονητή" στην Ντεπορτίβο Ριέστρα, είναι γνωστός... αντίπαλος του Μπλάτερ, τον οποίο χαρακτήρισε "δικτάτορα" τον περασμένο μήνα.

Πλέον, ο Μαραντόνα φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει στην αναδόμηση της FIFA και προσέφερε τις υπηρεσίες  του στον πρίγκιπα Αλί σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

"Αν ο πρίγκιπας Αλί κερδίσει, έχω πολλές πιθανότητες να γίνω αντιπρόεδρος της FIFA", δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σόου της Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: "Θα τα καθαρίσω όλα. Ο Μπλάτερ φοβάται το FBI και τις αστυνομικές αρχές της Ελβετίας. Φοβόταν να αφήσει τη FIFA φορώντας χειροπέδες".

Τέλος, ο "Ντιεγκίτο" αποκάλυψε πως "ο Πλατινί μου αποκάλυψε πως είχε στήσει 167 παιχνίδια".

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ