Μείωση ποινών για Πλατινί και Μπλάτερ

Στα 6 από τα 8 χρόνια μείωσε τις ποινές των Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί η FIFA όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τετάρτη το βράδυ.

Μείωση ποινών για Πλατινί και Μπλάτερ

Επί της ουσίας η επιχειρηματολογία των δύο ανδρών δεν έγινε δεκτή γι' αυτό και η μείωση ποινών δεν είχε το μέγεθος που προφανώς θα περίμεναν.

Μπλάτερ και Πλατινί είχαν αρχικά αποκλειστεί από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 8 χρόνια λόγω άμεσης εμπλοκής του στο σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA τον Οκτώβριο του 2015.

Κατέθεσαν άμεσα έφεση, η απόφαση για την οποία γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη.

Απορρίφθηκε επίσης και προσφυγή με την οποία αξιωνόταν ο αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ολη η απόφαση εδώ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα