Μενού... Champions League στο γάμο του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι μετράει αντίστροφα για τον γάμο της χρονιάς με την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούτσο και έχει φροντίσει οι καλεσμένοι να περάσουν υπέροχα. Με ένα ΓΙΓΑΝΤΙΟ μενού!

FC Barcelona's Lionel Messi, second right, and his girlfriend Antonella Roccuzzo, right, arrive for a commercial event next to Cesc Fabregas, center, and his girlfriend Daniella Semaan, left, in Barcelona, Spain, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, second right, and his girlfriend Antonella Roccuzzo, right, arrive for a commercial event next to Cesc Fabregas, center, and his girlfriend Daniella Semaan, left, in Barcelona, Spain, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όταν είσαι θρύλος του ποδοσφαίρου έχεις το δικαίωμα για μία ημέρα να κάνεις υπερβολές, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου.

Σωστά μαντέψατε, για τον γάμο του Λιονέλ Μέσι με την εκλεκτή της καρδιάς του Αντονέλα Ροκούτσο ο λόγος, με τον "Pulga" να βάζει... κουλούρα λίγες μόλις ημέρες αφότου συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής (24/6) και να φροντίζει ώστε ουδείς από τους 250 καλεσμένους του (μεταξύ αυτών και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα) να μη φύγει παραπονούμενος...

Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με ένα μενού καθόλα πλούσιο όπου θα ξεχωρίζουν οι τυπικές αργεντίκες σπεσιαλιτέ, με το κρεάς, το ψάρι και τα τυριά να έχουν την... τιμητική τους και μάλιστα όχι σε... λάιτ έκδοση!

Φυσικά από το μενού που επέλεξε ο Αργεντινός για να χορτάσει τους καλεσμένους του δεν λείπουν ζυμαρικά από την Αργεντινή καθώς και συνδυασμός κοτόπουλου με λαχανικά αλλά και σούπες ενώ το φινάλε περιλαμβάνει και... σούσι! Κοινώς, γαστριμαργικό ταξίδι για 250 και πλέον ανθρώπους με πρωταγωνιστή τον κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη στον κόσμο την τελευταία δεκαετία!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK