"Γι' αυτό δεν καλέσαμε τον Πουλίδο στη Εθνική"

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Πουλίδο για τη μη κλήση του στο Κόπα Αμέρικα έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο Μεξικό, Ντέσιο Ντε Μαρία.

"Γι' αυτό δεν καλέσαμε τον Πουλίδο στη Εθνική"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την εξήγησή του για την μη κλήση του Άλαν Πουλίδο στην Εθνική Μεξικού ενόψει Κόπα Αμέρικα, έδωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ντέσιο Ντε Μαρία, λέγοντας πως απλά δεν είναι στους καλύτερους από τους επιθετικούς που διαθέτει τώρα η ομάδα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει θέμα; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτεροι παίκτες για την τελική 23άδα. Εκτός από το δικαστικό μέρος, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν περισσότερα τώρα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Σίγουρα θα κληθεί στο μέλλον, αλλά όχι σε αυτό το Κόπα Αμέρικα. Θα πάρει την ευκαιρία του σύντομα και θα τον δούμε μετά την διοργάνωση στην ομάδα".

Όσον αφορά το θέμα με την Τίγρκες, δήλωσε: " Δεν γνωρίζω πότε θα τελειώσει η συγκεριμένη υπόθεση. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν να βρεθεί λύση. Είναι στα χέρια της FIFA και του CAS. Εάν υπάρξει κάτι που πρέπει να κάνουμε εμείς, τότε θα ενεργήσουμε γρήγορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Κόπηκε" από το Κόπα Αμέρικα ο Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK