Ο Πουλίδο έχασε το τελευταίο πέναλτι και μαζί ένα τίτλο!

Τι κι αν ο τερματοφύλακας του έδειξε σε ποια γωνία θα πέσει! Ο Άλαν Πουλίδο απέτυχε να σκοράρει στο τελευταίο πέναλτι του τελικού για το Copa MX και η Τσίβας Γκουαδαλαχάρα έχασε τον τίτλο, που πήρε για πρώτη φορά η Κερετάρο (VIDEO)!

Ο Πουλίδο έχασε το τελευταίο πέναλτι και μαζί ένα τίτλο!
pulido

Στα ημιτελικά του κυπέλλου για το Μεξικό, ο Άλαν Πουλίδο με δικό του γκολ έστειλε στα πέναλτι το παιχνίδι της Τσίβας με την Αμέρικα και η ομάδα του πήρε το ένα εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί που τα πόδια... καίνε, όμως, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τα έκανε... μαντάρα.

Ο τελικός με αντίπαλο την Κερετάρο, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, οδηγήθηκε στα πέναλτι και το τελευταίο για την Τσίβας κλήθηκε να εκτελέσει ο Πουλίδο. Όλα έδειχναν πως θα ισοφάριζε, αφού μέχρι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας του έδειξε που θα πέσει, ένα γνωστό ψυχολογικό παιχνίδι που παίζουν οι γκολκίπερ.

Ο Μεξικάνος άσος πήρε φόρα, σούταρε στη δεξιά γωνία ( αυτή που έδειξε ο αντίπαλος), με τον Βόλπι να αποκρούει τη μπάλα που βρήκε και στο δοκάρι. Έτσι η Κερετάρο πήρε το πρώτο της Copa MX, από τα... πόδια του Άλαν Πουλίδο.

Το επίμαχο κομμάτι του VIDEO στο 7:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK