Ο Μπαλοτέλι διέσυρε τον Τότι με μία φωτογραφία!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον Φραντσέσκο Τότι όμως το έκανε ανεβάζοντας μία φωτογραφία που φέρνει... μαύρες αναμνήσεις στον καπιτάνο (VIDEO)!

AC Milan's Mario Balotelli rests during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mario Balotelli rests during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ποιος να ξέρει, ίσως εκείνο το χτύπημα που δέχτηκε από τον Τότι επτά χρόνια πριν -κατά τη διάρκεια του τελικού του Coppa Italia μεταξύ της Ρόμα και της Ίντερ- να μην έσβησε ποτέ από τη μνήμη του Μάριο Μπαλοτέλι.

Η παραπάνω αναφορά γίνεται για το ποστάρισμα που έκανε ο "Super Mario" για τον Τότι με αφορμή το συγκινητικό αντίο του καπιτάνο στην Ρόμα, με τον άσο της Νις να αποθεώνει μεν τον 40χρονο σούπερ σταρ των Ρωμαίων αλλά να τα... χαλάει με τη φωτογραφία που συνόδευσε το σχόλιό του στο Instagram.

"Σήμερα ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα χάσει έναν μεγάλο πρωταθλητή. Τιμή και σεβασμός σε έναν σπουδαίο πρωταθλητή", έγραψε ο Μπαλοτέλι για τον Τότι, ανεβάζοντας φωτογραφία από το τελευταίο Ρόμα-Λάτσιο (30 Απριλίου) που βρήκε νικητές με σκορ 3-1 τους "λατσιάλι".

Σε αυτήν μάλιστα φαίνεται σε πρώτο πλάνο ο Τότι να βάζει τα χέρια στη μέση απογοητευμένος την ώρα που στο φόντο φαίνονται οι τιφόζι της Λάτσιο στην Curva Nord να πανηγυρίζουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK