Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το "Football Leaks"

Ένας 27χρονος Πορτογάλος φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της ιστοσελίδας "Footbal Leaks" που δίνει στη δημοσιότητα απόρρητες πληροφορίες και έγγραφα των μεγαλύτερων ομάδων.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το "Football Leaks"

Το "Football Leaks" είναι μια διάσημη ιστοσελίδα, η οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας απόρρητες πληροφορίες και έγγραφα των μεγαλύτερων ομάδων σε ό,τι έχει να κάνει με μεταγραφές, συμφωνίες, μισθούς.

Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει όμως είναι ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό, ποιος είναι ο "εγκέφαλος" της δημιουργίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Τα ισπανικά ΜΜΕ φαίνεται πως έχουν την απάντηση. Σύμφωνα με αυτά, υπεύθυνος είναι ένας 27χρονος Πορτογάλος, Ρούι Πίντο, ο οποίος μένει στη Βουδαπέστη. Ο Πίντο φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει μια σειρά από τεχνικές χάκερ για να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ έχει δεχθεί και τη βοήθεια του δικηγόρου του, Ανίμπαλ Πίντο.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δικηγόρος ήρθε σε επαφή με διάφορες ομάδες στην Πορτογαλία, ζητώντας χρήματα προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τα απόρρητα έγγραφα. Όταν δεν λάμβανε τα χρήματα που ζητούσε, έδινε στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ