Ο αντισυμβατικός Μπεν Αρφά είπε αυτό που πιστεύει

Προτίμησε να μην κρυφτεί πίσω απ' το δάχτυλό του και να εκφράσει τις σκέψεις του "ατόφιες". Ο Μπεν Αρφά μίλησε για την παρουσία της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πηγαίνοντας κόντρα στο κλίμα των ημερών. Τα όσα είπε έχουν τρομερό ενδιαφέρον. (PHOTO)

Ο αντισυμβατικός Μπεν Αρφά είπε αυτό που πιστεύει
ΑΡ

Όσες φορές έχει εκφραστεί δημοσίως ο Χατέμ Μπεν Αρφά, δεν έχει "μασήσει". Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται απ' τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά καιρούς.

Ο 31χρονος άσος ύστερα απ' τον θρίαμβο της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μίλησε στο "France Football" πηγαίνοντας... κόντρα στο ρεύμα και την περιρρέουσα -εορταστική- ατμόσφαιρα.

"Κατ' εμέ θα ήταν επικίνδυνο να κρυφτούμε πίσω απ' τι δεύτερο αστέρι, κάνοντας το παιχνίδι μας σημείο παγκόσμιας αναφοράς. Δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Το γαλλικό στυλ παιχνιδιού και η "ταυτότητά" μας είναι πολύ άσχημα", ισχυρίστηκε ο Μπεν Αρφά.

Τα λεγόμενά του ουσιαστικά δεν διαφέρουν και τόσο απ' των Βέλγων διεθνών, Αζάρ και Κουρτουά, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό τους απ' την διοργάνωση είχαν εκφραστεί με απαξιωτικά λόγια εναντίων του τρόπου παιχνιδιού των "τρικολόρ".

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK