Ο Ιμπραχίμοβιτς πρότεινει τον "νέο Ίμπρα" σε Γιούβε και Παρί!

ΟΙ Σουηδοί έχουν βρει ήδη τον "νέο Ίμπρα" και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όχι μόνο τον πιστεύει πολύ αλλά τον έχει ήδη προτείνει στην Γιουβέντους αλλά και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ZAGREB, CROATIA - FEBRUARY 29:  Zlatan Ibrahimovic of Sweden prior to the International Friendly between Croatia and Sweden on February 29, 2012 in Zagreb, Croatia.  (Photo by Scott Heavey/Getty Images)
ZAGREB, CROATIA - FEBRUARY 29: Zlatan Ibrahimovic of Sweden prior to the International Friendly between Croatia and Sweden on February 29, 2012 in Zagreb, Croatia. (Photo by Scott Heavey/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Αλεξάντερ Ίσακ είναι μόλις 17 ετών αλλά έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με τη φανέλα της σουηδικής ΑΪΚ μετρώντας 8 γκολ σε 19 εμφανίσεις, όσο και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας (Κ17, Κ19, Κ21) και οι συμπατριώτες του δεν δίστασαν να του κολλήσουν ήδη το προσωνύμιο "νέος Ιμπραχίμοβιτς".

Ο Ιμπραχίμοβιτς πρότεινει τον "νέο Ίμπρα" σε Γιούβε και Παρί!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην περίπτωση του πανύψηλου (1.90μ) μαύρου Σουηδού φορ είναι πως έχει τραβήξει την προσοχή και του ίδιου του Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον κατά 18 χρόνια μικρότερό του επιθετικό.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε η τορινέζικη "Tuttosport", ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παρακολουθήσει από κοντά σε ματς τον Ίσακ και έχει ήδη προτείνει σε δύο πρώην ομάδες του να "τρέξουν" για να τον προλάβουν: σε Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK