Ο Ιντέγε θέλει τον... Γερμανό του!

Ο Τόμας Τούχελ ακούστηκε έντονα για να κάτσει στον πάγκο της Τιανχίν Τέντα όμως τελικά άλλος είναι ο Γερμανός τεχνικός με τον οποίο θα συνεργαστεί ο Μπράουν Ιντέγε!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν για αρκετό καιρό χωρίς τεχνικό και φλέρταρε με "βαριά" ονόματα όπως οι Τόμας Τούχελ και Βάλτερ Ματσάρι, ωστόσο άλλος ήταν τελικά εκείνος που κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Τιανχίν Τέντα για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Αυτός είναι ο Ούλι Στίλικε, ο Γερμανός άλλοτε άσος των Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης (42 συμμετοχές και 3 γκολ ως παίκτης με την εθνική ομάδα της χώρας του), ο οποίος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Νότια Κορέα τον περασμένο Ιούνιο συνεχίζει επί... ασιατικού εδάφους.

Μένει να δούμε τι θα καταφέρει με την ομάδα του Μπράουν Ιντέγε, η οποία πραγματοποιεί πολύ άσχημη σεζόν με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τελευταίο της αποτέλεσμα η ήττα με 3-1 από την Shanghai SIPG, με τον Στίλικε να παρακολουθεί από τις εξέδρες το ματς λίγες ώρες μετα την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK