Ο Καραγκούνης και το... ΠΟΚ στο ματς των αστεριών!

Ίντερ και Τσέλσι έχουν δώσει αρκετές μάχες στο παρελθόν όμως η αποψινή στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έχει έξτρα λάμψη, με τον Γιώργο Καραγκούνη να εκπροσωπεί την Ελλάδα!

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει μπει στην πέμπτη δεκαετίας της ζωής του (41 ετών πλέον) όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο παραμένει ανεξάντλητη και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με το πόσο συχνά τον βλέπουμε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με τη συμμετοχή παλαιμάχων.

Αυτός όμως που θα δώσει απόψε το βράδυ είναι ξεχωριστός σε όλα του. Και αυτό γιατί στο χορτάρι του "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι προγραμματισμένο ματς παλαιμάχων Τσέλσι-Ίντερ, με τον "Κάρα" να παίρνει μέρος με τους "νερατζούρι" όπως και ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, και τους Γκούντγιονσεν και Εσιέν (έχουν περάσει από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα) να συμμετέχουν ως παλαίμαχοι άσοι της Τσέλσι.

Σημειώνεται πως έχουν ήδη προπωληθεί 30.000 εισιτήρια για το παιχνίδι (θα υπάρχει και live μετάδοση από την ιστοσελίδα της Ίντερ) ενώ μεταξύ των ονομάτων που θα παραταχθούν στο χορτάρι του ιστορικού γηπέδου της Τσέλσι θα είναι και οι Βιάλι, Ματεράτσι, Τζόλα, Σάμουελ, Κρέσπο, Τόλντο και Φλο.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK