Ο Λαβέτσι "ταπεινώθηκε" από το γιο του με ΕΠΙΚΗ λόμπα!

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι πληρώθηκε σε χρυσάφι από τους Κινέζους για να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όμως ίσως ο γιος του να είναι ακόμα καλύτερος από τον ίδιο. Δείτε το VIDEO!

PSG's Ezequiel Lavezzi reacts after missing a chance to score during the Champions League Group A soccer match between PSG and Malmo at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Sept. 15, 2015. PSG defeated Malmo 2-0.  (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Ezequiel Lavezzi reacts after missing a chance to score during the Champions League Group A soccer match between PSG and Malmo at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Sept. 15, 2015. PSG defeated Malmo 2-0. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Hebei China Fortune ήθελε επιθετικό κλάσης και χρειάστηκε να "ματώσει" οικονομικά για να μπορέσει να τον αποκτήσει, με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι να δέχεται μεν να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της αλλά να το κάνει έχοντας εξασφαλίσει πρώτα ότι για κάθε χρόνο συμβολαίου ο τραπεζικός του λογαριασμός θα αυξάνεται κατά 42.000.000 λίρες.

Μήπως όμως θα πρέπει η ομάδα του να το ξανασκεφτεί ως προς τα χρήματα που έδωσε για να τον κάνει δικό της; Δεν είναι μόνο ότι ο 32χρονος Αργεντινός στράικερ μετράει μόλις 2 γκολ σε 15 συμμετοχές αλλά υπάρχει και ένα video που τον "εκθέτει" καθώς σε αυτό ο γιος του βάζει ένα γκολ που προκαλεί τεράστιο θαυμασμό στον ίδιο.

Το εν λόγω video είναι μετά από πρόσφατη προπόνηση της Hebei China Fortune, με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι να γίνεται τερματοφύλακας και να βλέπει τον γιο του Τόμας να του βάζει ένα εκπληκτικό γκολ, στέλοντας τη μπάλα με μακρινό σουτ ακριβώς κάτω από τη συμβολή οριζόντιου και κάθετου δοκαριού...

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

News 24/7

24MEDIA NETWORK