Ο Λιονέλ και ένας πρώην... νέος Μαραντόνα στην Αργεντινή

Την έκπληξη έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής που έχρισε δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές ως προσωρινούς ομοσπονδιακούς τεχνικούς, συνεχίζοντας παράλληλα την αναζήτηση για το διάδοχο του Χόρχε Σαμπάολι που απέτυχε με τον Μέσι και την παρέα του.

Ο Λιονέλ και ένας πρώην... νέος Μαραντόνα στην Αργεντινή
ΑΡ

Ήταν γνωστό πως ο Χόρχε Σαμπάολι θα αποτελούσε παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής. Όπως και συνέβη. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το ποιος (γενναίος) θα τον αντικαταστήσει...

Εκείνος που φαντάζει ως φαβορί για να αναλάβει το "τιμόνι" της "αλμπισελέστε" είναι αυτή τη στιγμή ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν, ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική Κολομβίας μέχρι τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Μέχρι νεωτέρας, πάντως, στην καρέκλα του ομοσπονδιακού τεχνικού θα κάτσουν οι Πάμπλο Αϊμάρ και Λιονέλ Σκαλόνι με θητεία σε ομάδες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας όπως η Γουέστ Χαμ, η Λα Κορούνια και η Λάτσιο.

Αμφότεροι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της προπονητικής και είναι εκείνοι που θα καθοδηγήσουν την Κ20 της χώρας στο τουρνουά της "L'Alcudia", προς αποκόμιση εμπειριών.

Η 35η διοργάνωση του τουρνουά ξεκινά στις 28 Ιουλίου, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 8 Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK