Ο Λίπι πάει στην Κίνα με χρήματα που... ζαλίζουν!

Ο Μαρτσέλο Λίπι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγαπημένη του Κίνα όχι όμως για χάρη της Guangzhou Evergrande αλλά για την εθνική ομάδα της χώρας. Η αμοιβή του φτάνει στα άστρα!

Ο Λίπι πάει στην Κίνα με χρήματα που... ζαλίζουν!

Ξανά στις επάλξεις ο Μαρτσέλο Λίπι! Έχοντας οδηγήσει την εθνική Ιταλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας αλλά και έχοντας αποτύχει τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και πάλι με την "σκουάντρα ατζούρα", ο πολύπειρος τεχνικός ετοιμάζεται να γυρίσει και πάλι στους πάγκος με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "Ansa", ο νέος προορισμός για τον 68χρονο τεχνικό είναι η Κίνα όπου θα αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας από το 2017, με την Guangzhou Evergrande, με την οποία ήταν σε συνομιλίες το προηγούμενο διάστημα και με την οποία φερόταν να είχε συμφωνήσει, να δίνει τις ευλογίες της...

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και ο Λίπι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την κινεζική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τον Ιταλό να έχει πάντως "πειστεί" και να είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά από τον Ιανουάριο του 2017, υπογράφοντας συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 20.000.000 ευρώ!

Ο Λίπι έχει εμπειρία από την ασιατική χώρα αφού από το 2012 ως το 2014 ήταν προπονητής στην Guangzhou Evergrande και τη σεζόν 2014-15 διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της, ενω είχε να ανταγωνιστεί για το πάγκο της εθνικής Κίνας τον επίσης "γερόλυκο" των ευρωπαϊκών γηπέδων, Σβεν-Γκόραν Έρικσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποιος Πεπ και Ζοζέ; Ποσό "μαμούθ" στα πόδια του Λίπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK