Ο Ομπάμα ακολουθεί στο Twitter μόνο ΜΙΑ ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα!

Ο Μπάρακ Ομπάμα έδωσε τη σκυτάλη στον Ντόναλντ Τραμπ αλλά βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά μέσω της αποκάλυψης για τη μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που ακολουθεί στο Twitter! Διαβάστε λεπτομέρειες (VIDEO).

Ο Ομπάμα ακολουθεί στο Twitter μόνο ΜΙΑ ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα!

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι διάσημος φαν του αθλητισμού οπότε ουδεμία έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι από τότε που άνοιξε τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ακολούθησε ένα σωρό ομάδες (κυρίως από το Σικάγο). Μέσα όμως σε όλες αυτές τις ομάδες της επιλογής του υπάρχει και μία που προκαλεί απορίες αφού η μοναδική ποδσοφαιρική ομάδα από την Ευρώπη που ακολουθεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι κάποια από τα παραδοσιακά μεγαθήρια αλλά η... Ντάρμσταντ.

Μία ομάδα μάλιστα που δεν έχει κάποιον σούπερ σταρ στο ρόστερ της και που δεν εδρεύει σε μεγάλη πόλη (έχει πληθυσμό μόλις 150.000 κατοίκους) με το "Associated Press" να υποστηρίζει με δημοσίευμα πως ίσως ο λόγος που την ακολουθεί ο πρώην πλανητάρχης να είναι η παρουσία στον γερμανικό σύλλογο του Τέρενς Μπόιντ, με τον 26χρονο επιθετικό να είναι διεθνής (χωρίς πάντως πολλές συμμετοχές) στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Φυσικά το γιατί ο Ομπάμα την επέλεξε ουδόλως απασχολεί τους ανθρώπους της Ντάρμσταντ που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να προσκαλέσουν δημόσια τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο να δει από κοντά αγώνα της ομάδας τους. Φυσικά πρωταγωνιστής στο video ήταν ο Τέρενς Μπόιντ.

"Μάθαμε ότι είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα που ακολουθείτε στο Twitter. Είναι τεράστια τιμή για μας στην Ντάρμσταντ. Τώρα που έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε έναν αγώνα των Lillien (προσωνύμιο της ομάδας) στο Böllenfalltor (έδρα της ομάδας)", ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Ομπάμα ο Μπόιντ για να δείξει στη συνέχεια μπροστά στην κάμερα μία φανέλα με το Νο 98 και το όνομα του Ομπάμα στην πλάτη και να συμπληρώσει: "Έχουμε έτοιμη και τη φανέλα σας. Τα λέμε στο γήπεδο".

Η είδηση περί της ιδιαίτερης συμπάθειας του Ομπάμα στον γερμανικό σύλλογο πήρε μάλιστα τέτοια έκταση ώστε ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα και ο Τόρστεν Φρινγκς, με τον προπονητή της Ντάρμσταντ να δηλώνει: "Είναι ξεκάθαρο πως ο πρόεδρος είναι καλοδεχούμενος όμως θα ήταν καλύτερα να μας ενημέρωνε από πριν όταν θα έρθει ώστε να οργανώσουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK