O Οσβάλντο άκουγε τόσα για ποτά και ναρκωτικά και... ξέσπασε!

Το κακό παιδί του ιταλικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 30 ετών και σε συνέντευξή του εκστόμισε φοβερη ατάκα για τη σχέση του με τσιγάρο, ποτέ και ναρκωτικά!

Inter Milan's Pablo Osvaldo celebrates after scoring during a Uefa Europa League, Group F, soccer match between Inter Milan and Dnipro Dnipropetrovsk at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Nov.27, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Pablo Osvaldo celebrates after scoring during a Uefa Europa League, Group F, soccer match between Inter Milan and Dnipro Dnipropetrovsk at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Nov.27, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Πάμπλο Οσβάλντο ήταν ένας από τους προικισμένους Αργεντινούς φορ της γενιάς του αλλά δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που θα μπορούσε με βάση τα αθλητικα του προσόντα και για πολλούς ο λόγος είναι πως δεν είχε το ποδόσφαιρο ως προτεραιότητα στη ζωή του.

Πολλοί μάλιστα τον (κατ)έκριναν με βάση τα τατουάζ του, τα μακριά μαλλιά του και την "τρέλα" που τον έπιανε εντός γηπέδου, με τον ίδιο, να επιχειρεί πάντως να δώσει απαντήσεις μέσω συνέντευξήςπου έδωσε, ως παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, στα 31 του χρόνια.

"Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στο ποδόσφαιρο, χάρη σε αυτό το άθλημα έκανα ό,τι έκανα μέχρι τώρα. Είναι ένας υπέροχος κόσμος που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πάρα πολλά μέρη, που μου άνοιξε το μυαλό, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δω από κοντά τον Μπομπ Ντίλαν.

Από ένα σημείο όμως και μετά κάτι δεν μου πήγαινε καλά, ήταν προσωπικό το θέμα. Το πρόβλημα ήταν δικό μου, δεν θέλω να αλλάξω το ποδόσφαιρο. Έτσι αποφάσισα να φύγω", τόνισε αρχικά ο Αργεντινός στο περιοδικό "El Enganche" και συνέχισε με νόημα:

Inter Milan's Pablo Osvaldo, center, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 30, 2014. (AP Photo/Andrew Medichini)
Inter Milan's Pablo Osvaldo, center, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 30, 2014. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

"Ο κόσμος του ποδοσφαίρου σε κρίνει χωρίς να ξέρει πως πίσω από έναν αθλητή υπάρχει ένας άνθρωπος. Όμως έμαθα να μην επηρεάζομαι, αν και δεν ήταν εύκολο όταν ήμουν στο επίκεντρο της προσοχής.

Με θύμωνε το γεγονός ότι έλεγαν πράγματα που δεν ήταν αληθινά για μένα. Στην Αργεντινή έλεγαν πως δεν είμαι επαγγελματίας. "Α, σε αυτόν αρέσει το ροκ εντ ρολ. Του αρέσει επίσης το ουίσκι και το τσιγάρο, ξενυχτάει μέχρι τις 5 το πρωί και σίγουρα κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών".

Και εγώ τους απαντώ: "Όχι παιδιά, έπαιξα 11 χρόνια στην Ευρώπη, έπαιξα με την εθνική Ιταλίας και την Γιουβέντους, πιστεύετε ότι αν έπαιρνα ναρκωτικά ή έπινα ουίσκι μέχρι τις 5 το πρωί θα μπορούσα να τα έχω κάνει όλα αυτά;

Δεν είμαι ο Μέσι αλλά πηγαίνω νωρίς στο κρεβάτι μου, τρώω σαλάτα και ξεκουράζομαι καλά. Μου αρέσει το ουίσκι, το κάπνισμα, η μουσική, μόνο όμως όταν μπορώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK