Ο Ροναλντίνιο υποκλίθηκε σε Κ.Ρονάλντο και Ρανιέρι!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Κλάουντιο Ρανιέρι κέρδισαν από τη FIFA τα βραβεία για τον καλύτερο παίκτη και προπονητή της χρονιάς και μαζί τον απεριόριστο σεβασμό του Ροναλντίνιο. Δείτε τι τους έγραψε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Ο Ροναλντίνιο υποκλίθηκε σε Κ.Ρονάλντο και Ρανιέρι!

Αυτό θα πει αναγνώριση και σεβασμός από έναν γεννημένο πρωταθλητή. Λίγο μετά τη βράβευσή τους από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τα βραβεία του καλύτερου παίκτη και προπονητή της χρονιάς, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Κλάουντιο Ρανιέρι έλαβαν ένα ακόμα "παράσημο", με τον Ροναλντίνιο να υποκλίνεται μέσω μηνυμάτων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την αξία τους.

"Άξιζε αυτό το μεγάλο βραβείο στον πρωταθλητή. Υπέροχη παράσταση και πολλά γκολ στις δύο τελευταίες σεζόν. Μπράβο Κριστιάνο Ρονάλντo", έγραψε ο Βραζιλιάνος για τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ για τον πρωταθλητή Αγγλίας με την Λέστερ έγραψε:

"Ήταν τιμή μου να σε γνωρίσω και να απολαύσω μία ξεχωριστή όμορφη στιγμή. Το ποδόσφαιρο το προσφέρει αυτό κάθε φορά που ξεκινάει ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια φίλε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK