Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Φρανκ Λάμπαρντ είπε αντίο με μία υπέροχη φωτογραφία

Αντίο από έναν πολύ σπουδαίο! Ο Φρανκ Λάμπαρντ κοινοποίησε, μέσω γραπτού μηνύματός του στο Instagram, την απόφασή του να αποσυρθεί μετά από 21 χρόνια καριέρας.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Φρανκ Λάμπαρντ είπε αντίο με μία υπέροχη φωτογραφία

Τίτλους τέλους για μία θρυλική μορφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, στα 38 του χρόνια πλέον και μετά από 21 χρόνια μεγάλης καριέρας εκ των οποίων τα περισσότερα στην αγαπημένη του Τσέλσι (13), αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση, και το έκανε γνωστό μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του στο Instagram.

"Mετά από 21 χρόνια αποφάσισα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Παρότι έλαβα αρκετές συναρπαστικές προσφορές για να συνεχίσω να παίζω είτε στην πατρίδα μου είτε στο εξωτερικό, στα 38 μου νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.

Είμαι τρομερά υπερήφανος για τα τρόπαια που έχω κατακτήσει, για το γεγονός ότι εκπροσώπησα πάνω από 100 φορές την εθνική Αγγλίας και για το ότι σκόραρα πάνω από 300 φορές", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο "Λαμπς" ο οποίος αφού ευχαρίστησε πολλούς ανθρώπους και ομάδες για αυτά που πέτυχε μέχρι τώρα, έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην Τσέλσι.

"Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου ανήκει στην Τσέλσι, ένας σύλλογος που μου έχει τόσες σπουδαίες αναμνήσεις. Είναι αδύνατον να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν στα 13 χρόνια που έπαιξα εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι από την ημέρα που υπέγραψα μέχρι σήμερα και από εδώ και πέρα θα είμαι αιώνια ευγνώμων στους ανθρώπους της Τσέλσι".

Στα 21 χρόνια καριέρας ο Λάμπαρντ φόρεσε τη φανέλα των Γουέστ Χαμ (1995-2001 με ένα μικρό διάλειμμα ως δανεικός στην Σουόνσι), Τσέλσι (2001-2014), Μάντσεστερ Σίτι (2014-15) και Νew York City (2015-16) και κατέκτησε συνολικά 14 τρόπαια, μεταξύ των οποίων 3 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Αγγλίας, 2 League Cup, 1 Champions League και 1 Europa League. Αποχωρεί δε όντας ο 4ος κατά σειρά σκόρερ επί εποχής Premier League (από το 1992 και μετά) με 177 γκολ, πίσω μόνο από τους Άλαν Σίρερ (260), Γουέιν Ρούνεϊ (195) και Άντι Κόουλ (187).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΡΝΤ:

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΑΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK