Ο Χουλκ... Ρανιέρι, οι χελώνες εισβολείς και ο "καυτός" χορός της κυρίας Τζάτζα!

Ο Ρανιέρι που τρελάθηκε και γράπωσε τον διαιτητή, οι εισβολείς-χελωνονιντζάκια, το ανδρικό φιλί στον Ντε Μπράινε και ο καυτός χριστουγενιάτικος χορός από την κυρία του Σιμόνε Τζάτζα. Αυτά τα... παλαβά και όχι μόνο σημάδεψαν το ΣΚ που μας πέρασε και ο Βαγγέλης Σταματόπουλος τα σερβίρει στο πιάτο σας (VIDEOS)!

Ο Χουλκ... Ρανιέρι, οι χελώνες εισβολείς και ο "καυτός" χορός της κυρίας Τζάτζα!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

"ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ" Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΚΑΙ... ΓΡΑΠΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ

Ο Ρανιέρι έχει -απολύτως δικαιολογημένα- τη φήμη του φιλήσυχου και gentleman προπονητή που δεν "ταλαιπωρεί" τους διαιτητές, όμως στον αγώνα της Ναντ με την Ανζέρ έβγαλε από μέσα του έναν άλλον Κλάουντιο: τον... άγριο! "Θύμα" του ήταν ο τέταρτος διαιτητής, με τον Ιταλό τεχνικό να βάζει βίαια τα χέρια του πάνω στο κεφάλι του για να του κάνει αναπαράσταση (!) προηγούμενης φάσης, όπου παίκτης της Ανζέρ είχε κάνει παρόμοιο φάουλ σε παίκτη των "καναρινιών". Δυστυχώς για αυτόν, ο τέταρτος ενημέρωσε τον διαιτητή και ο Ρανιέρι αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το υπόλοιπο ματς από την εξέδρα...

ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ... ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΡΟΜΑ

Δεν λέμε, άκρως ταλαντούχος ο Πάτρικ Σικ και λογικά όσο περισσότερα ματς του δώσει ο Ντι Φραντσέσκο στη Ρόμα τόσο πιο γρήγορα θα δείξει την αξία του, ωστόσο εκείνη που δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν για την κλάση της είναι η σέξι αδερφή του Τσέχου φορ. Η Κριστίνα Σίκοβα αποτελεί από τα πιο "δυνατά" μοντέλα στην Ιταλία και το περασμένο Σαββατοκύριακο θέλησε να... μουρλάνει τους φανς της Ρόμα ανεβάζοντας φωτογραφία της στο Instagram μέσα από σάουνα!

Find me in sauna #myhappyplace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristyna Schickova (@kristynaschickova) στις

Double trouble ⏩ shooting for @lovestoriesintimates #lingerie #model #beauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristyna Schickova (@kristynaschickova) στις

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΕΡΙΝ; ΣΦΗΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ;

Μία Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ φάση με πρωταγωνιστή τον Ματία Περίν έλαβε χώρα δευτερόλεπτα πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, Φιορεντίνα και Τζένοα. Ο Ιταλός κίπερ κρατούσε τη μπάλα στα χέρια και ετοιμαζόταν να την στήσει στο χορτάρι για να κάνει το βολέ όταν ξαφνικά "τινάχτηκε", την πέταξε στο έδαφος, και έπειτα από ελάχιστα δευτερόλεπτα την ξανάπιασε. Για όσους αναρωτήθηκαν τι συνέβη, ο ίδιος το αποκάλυψε μετά το ματς μέσω των social media: "Είχα μία σφήκα στη φανέλα και προσπάθησα να την ξεφορτωθώ..." Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στα γήπεδα;

FLASH INTERVIEW ΜΕ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ!

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε έδωσε... ρεσιτάλ για ένα ακόμα παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι και μετά το 4-1 επί της Τότεναμ ήταν η ώρα για την... αποθέωση. Αυτή έγινε με τρόπο αναπάντεχο αφού ο συμπαίκτης του Μπεντζαμίν Μεντί (εκτός δράσης εδώ και καιρό λόγω ρήχης χιαστού) διέκοψε τη συνέντευξη που έδινε ο Βέλγος στη μεικτή ζώνη, φιλώντας τον γλυκά στο μάγουλο! Ακολούθως έγειρε το κεφάλι του πάνω στους ώμους του Ντε Μπράινε, με το τρελό πειραχτήρι της ομάδας του Πεπ Γουαρδιόλα να ανεβάζει το video στο Instagram (παραπάνω από 900.000 οι ακόλουθοί του) και να σχολιάζει: "Βρείτε κάποιον που αγαπάει τον Κέβιν Ντε Μπράινε τόσο πολύ όπως εγώ".

ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΑΣΧΑΛΙΑ Η ΜΙΛΑΝ ΤΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

Ο Γκατούζο όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να συμμαζέψει την Μίλαν παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μοντέλα αλλά μάλλον έκανε χειρότερα τα πράγματα. Ήδη την έχει κοουτσάρει σε πέντε αγώνες και μετράει δύο ήττες (έχει δεχτεί 8 γκολ σε 450 λεπτά), με το 0-3 από την Ελλάς στην Βερόνα να είναι ηχηρή "σφαλιάρα". Αν θέλει μάλιστα κάποιος να δει την αποδιοργάνωση των "ροσονέρι" δεν έχει παρά να κοιτάξει τη φάση-ΕΠΟΣ από τον κυριακάτικο αγώνα στο "Μπεντεγκόντι". Τη στιγμή που ο Μοντολίβο βγάζει σέντρα στην αντίπαλη περιοχή για τον... κανένα!

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ

Άλλος έβαλε την γκολάρα και άλλος εισέπραξε την λατρεία των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Έντινσον Καβάνι χρίστηκε σκόρερ για την ομάδα του Έμερι στην έδρα της Ρεν, γράφοντας το 3-1 με υπέροχη λόμπα, όμως το εντυπωσιακό είναι πως την ώρα που πανηγύριζε ως... τοξοβόλος, έγινε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από δύο φανς του Κιλιάν Εμπαπέ! Ήταν ντυμένοι χελωνονιντζάκια (!) προν τιμήν του 18χρονου Γάλλου φορ, που του έχουν κολλήσει οι συμπαίκτες του το προσωνύμιο "Ντονατέλο" από τη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων, με τον έναν εξ αυτών να προλαβαίνει να αγκαλιάσει το ίνδαλμά του πριν την απομάκρυνσή τους από τους άνδρες ασφαλείας...

Ο ΣΕΞΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΑΡΑ ΜΠΙΑΖΙ

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρόνια και ο κόσμος μπαίνει σιγά σιγά σε εορταστικό mood, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους και προσφέρουν σόου μέσω των social media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κιάρα Μπιάζι, σύντροφος του Ιταλού στράικερ της Βαλένθια, Σιμόνε Τζάτζα, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram έναν μοναδικό χορό!

Μέχρι το επόμενο ραντεβού με του κόσμου τα... παράξενα, ευχές για Καλά Χριστούγεννα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK