Όταν η κάμερα πιάνει στα πράσα παίκτες και προπονητές (VIDEOS)

Οι αθλητές και οι προπονητές αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά, ωστόσο ουδείς μπορεί να παραβλέψει ότι κι αυτοί άνθρωποι είναι. Αν σκεφτεί κανείς ότι η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο όταν συμμετέχουν σε έναν αγώνα, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι κάποιες φορές -λογικά- υπερβαίνουν τα όρια και ξεστομίζουν ύβρεις ή βαριές εκφράσεις. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις που ο φακός κατέγραψε τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Όταν η κάμερα πιάνει στα πράσα παίκτες και προπονητές (VIDEOS)

Δεν υπάρχει Έλληνας φίλαθλος που να μην γνωρίζει το πάθος και την τρέλα του Γιώργου Καραγκούνη. Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Σουηδία για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 δεν αποτελεί εξαίρεση, όπως μαρτυρά η ενδοσυνεννόηση μεταξύ του Μάσιμο Μπουζάκα και του τέταρτου διαιτητή. "Συμπρωταγωνιστές" και οι Άγγελος Μπασινάς, Άγγελος Χαριστέας.

Ο Ντιόγκο δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την αγωνιστική του αξία, με συνέπεια αρκετοί να τον θυμούνται για την περίφημη (και ατιμώρητη) μούντζα στον Ανδρέα Παππά κατά τη διάρκεια μιας εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο το Σεπτέμβριο του 2012.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος "γκρεμίζει" τον Γιώργο Καραγκούνη στο 81ο λεπτό ενός ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, αλλά ο "Κάρα" ζητά από το διαιτητή να μην δείξει κάρτα στον επί σειρά ετών συμπαίκτη και τότε αντίπαλό του!

"Μην δώσεις κάρτα!", προστάζει ο Κώστας Μανωλάς τον Θανάση Γιάχο μετά από ένα φάουλ του στον Δημήτρη Ανάκογλου σε ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2013. Ο διαιτητής άκουσε την προτροπή του ποδοσφαιριστή!

Η διαφαινόμενη γκέλα στα Περιβόλια μετέδωσε εκνευρισμό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και αυτό αποτυπώθηκε από τις ύβρεις του Μίροσλαβ Στοχ στον Χουμπ Στέφενς.

Το έχει η μοίρα των παικτών του "δικεφάλου" να στιγματίζονται από μη αγωνιστικές ενέργειές τους σε ματς των Περιβολίων με τον Πλατανιά. Η χειρονομία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη σήκωσε πολλή συζήτηση, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι δεν μούντζωσε το βοηθό.

Εν εξάλλω κατάσταση εθεάθη ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα της Μονακό. Συγκεκριμένα, χτύπησε μερικές φορές έναν πάγκο από τη χαρά του και επηρεασμένος από τη χώρα που βρισκόταν είπε μερικά... γαλλικά.

Με το σπίτι του τα έβαλε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από την απώλεια μιας κλασικής ευκαιρίας σε ντέρμπι του "Ν. Γκούμας" κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έθεσε υποψηφιότητα για να χριστεί σκόρερ σε ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ο ευρισκόμενος σε προφανή θέση οφσάιντ Κώστας Μήτρογλου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε. Όπως ήταν φυσικό, ο τότε αμυντικός του Ολυμπιακού ζήτησε τα ρέστα από το συμπαίκτη του.

Και ο Γιάννης Κοντοές συγκαταλέγεται στο γκρουπ των "θυμάτων" του φακού, αφού στο πρώτο video βρίζει τον Μάικον της Λοκομοτίβ Μόσχας και στο δεύτερο "στολίζει" τον Ντιόγκο.

"Κράξιμο" χαράς από τον Παναγιώτη Λαγό μετά από ένα γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ τον Μάιο του 2012.

Μία άγαρμπη ενέργεια του Ρίτβαρς Ρούγκινς στο ματς Ελλάδα-Λετονία τον Σεπτέμβριο του 2013 προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αντέδρασε.

Επιπλέον, σε μία αναμέτρηση με το Ισραήλ, ο Κώστας Κατσουράνης έκανε μία άσεμνη χειρονομία. Ο αποδέκτης; Άγνωστος. Κάποιοι υποστήριξαν ότι απευθυνόταν στον Ότο Ρεχάγκελ, καθώς μόλις πριν είχε αγνοήσει εντολές του.

"Εγώ τους γ@μησα", ήταν τα λόγια του Χρήστου Κωστή μετά από ένα γκολ του σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Ν. Γκούμας"

Αθυρόστομος ο Χρήστος Ταπούτος, όπως αποδεικνύουν τα δύο παρακάτω video (στο πρώτο φορά τη φανέλα του Άρη και στο δεύτερο εκείνη της ΑΕΚ).

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος παρασύρθηκε από την "ερυθρόλευκη" εξέδρα σε ένα ματς Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης και τραγούδησε ένα υβριστικό σύνθημα για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!

Ελάχιστοι δεν έχουν δει ή δεν γνωρίζουν το περίφημο ξέσπασμα του Γιάννη Ιωαννίδη στους παίκτες του, αλλά και τη βλασφήμια που ξεστόμισε...

Ρεσιτάλ ύβρεων από τον Ντιέγκο Μαραντόνα μετά από τη λήξη του ταπεινωτικού αποκλεισμού από την Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Μεταξύ μας, θεωρείται δεδομένο ότι ο τότε τεχνικός της εθνικής Αργεντινής δεν θα περιόριζε τα "γαλλικά" του ακόμα κι αν ήξερε ότι τον τραβά η κάμερα...

Ποιος είπε ότι ένας ποδοσφαιριστής επιπέδου Μέσι κρατά κλειστό το στοματάκι του; Δείτε τι είπε στο διαιτητή της πρόσφατης αναμέτρησης με την Θέλτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK