Πάει Ινδία ο Τζόρβας!

Πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ινδίας δέχθηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με τον ίδιο να δίνει το "οκ" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα βρει συμπαίκτη του τον πρώην διεθνή Ισπανό μπακ, Ζοάν Καπντεβίλα.

Πάει Ινδία ο Τζόρβας!
INTIME SPORTS

Στην Ινδία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Τζόρβας. Η North East United Football Club, η οποία ιδρύθηκε πριν 15 ημέρες (!) έκανε επίσημη πρόταση στον Έλληνα τερματοφύλακα, με τον ίδιο να απαντάει θετικά.

Η νέα ομάδα το Τζόρβα, θα συμμετάσχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι πρώην παγκόσμιοι αστέρες Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ρομπέρ Πιρές, Νταβίντ Τρεζεγκέ και Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

Το συμβόλαιο του 32χρονου κίπερ θα έχει διάρκεια 4 μηνών και θα βρει συμπαίκτη τον πρώην διεθνή Ισπανό μπακ με θητεία σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Βιγιαρεάλ, Ζοάν Καπντεβίλα.

Να σημειώσουμε πως το πρωτάθλημα Ινδίας βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του και προς το παρόν περιλαμβάνει μόλις 8 ομάδες. Η διάρκειά του θα είναι 4 μήνες από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, ενώ για το μέλλον υπάρχουν βλέψεις να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με τη συμμετοχή κι άλλων ομάδων.

Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Τζόρβας να έχει αντίπαλο στην Ινδία και τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ Ροναλντίνιο, ο οποίος έχει επίσης δεχθεί πρόταση από ομάδα του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK