Παίκτρια πνίγηκε προσπαθώντας να διασχίσει τη Μεσόγειο!

Θρήνος για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Γκάμπιας, με την γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της χώρας να χάνει τη ζωή της στην προσπάθειά της να διασχίσει με βάρκα τη Μεσόγειο.

Παίκτρια πνίγηκε προσπαθώντας να διασχίσει τη Μεσόγειο!

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Γκάμπιας. Όπως επιβεβαίωσε η προπονήτρια της γυναικείας εθνικής ομάδας της χώρας, Τσόρο Μπένγκα, η τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Φατίμ Τζαβαρά, έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να διασχίσει τη Μεσόγειο!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η 19χρονη γκολκίπερ προσπαθούσε να περάσει από τη Λιβύη στην Ευρώπη όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε, ανατράπηκε και αυτό είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να πνιγεί.

"Ο θάνατός της είναι πρόωρος. Είμαστε απελπισμένοι. Θα θυμόμαστε τις εμφανίσεις της πάνω στο χορτάρι, όπως το πέναλτι που απέκρουσε απέναντι στην εθνική ομάδα της Σκωτίας στη Γλασκώβη", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, η Γκάμπια είναι τέταρτη στη λίστα όσον αφορά στον αριθμό των μεταναστών που φτάνουν στις ακτές της Ιταλίας ενώ τουλάχιστον το 60% του πληθυσμού της ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK