Μαντζουράκης: "Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, τρικυμία στο δεύτερο"

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Μαντζουράκης στάθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ χαρακτήρισε "τρικυμία" την εμφάνιση στο δεύτερο.

Μαντζουράκης: "Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, τρικυμία στο δεύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Δημήτρη Κυριακίδη να αναδεικνύεται σε MVP λόγω των εντυπωσιακών αποκρούσεών του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Μαντζουράκης σχολίασε το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο δεύτερο. Παράλληλα, δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Δεν συγκρίνεται ωστόσο με το δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε σε μια τρικυμία. Μπήκαμε ορμητικά στο δεύτερο μέρος αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν καλοί, αλλά παραλείψαμε την ισορροπία. Δεν υπήρχε. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο επιθετικά αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε επιθέσεις.

Στην άμυνα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει καθαρές ευκαιρίες. Έχουμε λόγω διαφόρων προβλημάτων δυσκολίες στον σχηματισμό ενδεκάδας. Ανεξάρτητα από όλα αυτά τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια κι αξίζουν συγχαρητήρια! Ο Παναιτωλικός είναι… σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει".

Για το γεγονός ότι όλες οι φάσεις του Ατρόμητου βγήκαν με τον ίδιο τρόπο, κάθετες στην πλάτη της άμυνας: "Είπα, ότι μπήκαν οι παίκτες σε τρικυμία γιατί άφησαν πίσω τα ανασταλτικά καθήκοντα. Δεν πιέζαμε στην μπάλα κι έβγαιναν εύκολα στην πλάτη μας. Είχε και πρόβλημα ο Παπάζογλου και 1-2 φορές μας πέρασαν από εκεί. Είχε έναν τραυματισμό από υπερένταση".

Για τις αποφάσεις του Βοσκάκη: "Κάθε μέρα αυτά θα λέω; Θα γίνω συγγραφέας σε λίγο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK