Ειδύλλιο μεταξύ... Μπλάτερ και Σάικ;

Μία απίστευτη είδηση κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα, τα οποία κάνουν λόγο πως ο παραιτηθείς πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με την πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ!

Ειδύλλιο μεταξύ... Μπλάτερ και Σάικ;
ρονάλντο-σάικ-μπλάτερ

Είναι πάση γνωστό πως ένα από τα πάθη του υπό παραίτηση προέδρου της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, είναι η αδυναμία στο ωραίο φύλο , με τον 79χρόνο ισχυρό άνδρα να αρέσκεται μάλιστα στις... αρκετά μικρότερες γυναίκες από εκείνον.

Οι φήμες όμως που ξέσπασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/6), ήρθαν να ταράξουν τα "λιμνάζοντα νερά" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του ιδίου και της Ιρίνα Σάικ.

Όπως αναφέρει και η " Mundo Deportivo", ο ηλικιωμένος άνδρας είχε παλαιότερα σχέση με το εκρηκτικό μοντέλο από την Ρωσία και πρώην αρραβωνιαστικιά του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό που δεν αναφέρεται όμως είναι η εάν αυτή η φημολογούμενη ερωτική σχέση των δύο, ήταν την περίοδο που η Σάικ ήταν ζευγάρι με τον Πορτογάλο επιθετικό.

Στο παρελθόν πάντως οι δυο έχουν παρευρεθεί σε κοινές εκδηλώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στο γκαλά της FIFA για το 2014, όταν ο Ρονάλντο συνόδευε την 29χρόνη καλλονή.

Διαβάστε ακόμη:

Η άγνωστη ζωή του Ζεπ Μπλάτερ: Από την απόλυτη φτώχεια στη χλιδή και τις νεαρές γυναίκες

News 24/7

24MEDIA NETWORK