Μέσι, Ρονάλντο, Ζλάταν έτος 2030: Οι προπονητές του μέλλοντος

Ποιος δεν θα ήθελε να δει κορυφαίους ποδοσφαιριστές του σήμερα να εξελίσσονται σε κορυφαίους προπονητές σε 15-20 χρόνια από τώρα; Το "Top Eleven" το φαντάστηκε και το παρουσίασε με εικόνες.

Μέσι, Ρονάλντο, Ζλάταν έτος 2030: Οι προπονητές του μέλλοντος

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας τους, κορυφαίοι παίκτες έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν το δρόμο της προπονητικής. Άλλοι τα καταφέρνουν και άλλοι όχι.

Το διαδικτυακό παιχνίδι "Top Eleven", είχε την έμπνευση να... ταξιδέψει στο χρόνο και να δημιουργήσει τα πορτραίτα των Μέσι, Ρονάλντο, Ιμπραχίμοβιτς και άλλων μεγάλων ποδοσφαιριστών όπως θα είναι σε... 15-20 χρόνια από τώρα, καθισμένοι στους πάγκους των ομάδων με τις οποίες έγιναν γνωστοί. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Δείτε τους:

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ