"Ο Μέσι μού έσωσε τη ζωή"

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός Αργεντινού μηχανικού ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στη Νιγηρία, αλλά σώθηκε εξαιτίας του... Μέσι!

"Ο Μέσι μού έσωσε τη ζωή"

Ο Σαντιάγο Λόπες Μενέντες, ένας μηχανικός από την Αργεντινή έπεσε θύμα απαγωγής στην Νιγηρία και τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από τρεις μέρες. Η εταιρία για την οποία εργάζεται ο 35χρονος πλήρωσε τα λύτρα και οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο, όμως κάπου εδώ εμπλέκεται στην ιστορία ο Λιονέλ Μέσι.

Όπως αποκαλύπτει η αργεντίνικη " Clarin", ο ίδιος δήλωσε πως το να "φωνάξω το όνομα του Μέσι μου έσωσε τη ζωή". Ο αδερφός του Σαντιάγο, Χόρχε, τόνισε πως οι απαγωγείς δεν μιλούσαν αγγλικά και όταν ο αδερφός του προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι ήταν από τη Νότια Αμερική, αυτοί κατάλαβαν πως ήταν από τη Βόρεια και από τις ΗΠΑ και τότε άρχισαν να γίνονται βίαιοι.

Κάποια στιγμή ωστόσο για να τους ηρεμήσει, ο Σαντιάγκο άρχισε να φωνάζει "Μέσι, Μέσι, Μέσι". Οι Νιγηριανοί ήξεραν το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ κι έτσι κατάλαβαν πως ο όμηρός τους ήταν Αργεντινός. Αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξαν στάση απέναντί του και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο, σώο και αβλαβή. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK