Οι παίκτες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και τα τρελά ευρήματα!

Ποιος παίκτης της Premier League έχει τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως; Αλλά και ποιον αναζητά περισσότερο κάθε χώρα; Μια νέα έρευνα φέρνει απαντήσεις.

Οι παίκτες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και τα τρελά ευρήματα!

Αν σας λέγαμε ότι ο Τζον Τέρι είναι ο παίκτης της Premier League με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google στην Ταϊβάν τι θα απαντούσατε;

Μια νέα... τρελή έρευνα ήρθε για να φέρει στο φως τις αναζητήσεις που κάνει η κάθε χώρα στους ποδοσφαιριστές του αγγλικού πρωταθλήματος.

Έτσι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει τα πρωτεία σε 36 χώρες (!), δεύτερος έρχεται ο Πολ Πογκμπά με 29 χώρες, ο Πέδρο σε 7, ο Τζέιμι Βάρντι σε 5 και ο Μεσούτ Οζίλ σε 3.

Καλά όλα αυτά, αλλά τα πιο... κουλά ευρήματα ήταν τα ακόλουθα και αφορούσαν τους παίκτες που ήταν στην κορυφή κάθε χώρας:

- Ραχίμ Στέρλινγκ στις ΗΠΑ

- Μάικλ Κάρικ στη Γκάμπια

- Τζον Τέρι στην Ταϊβάν

Δεν είμαστε βέβαια σίγουροι γιατί στην Γκάμπια ψάχνουν περισσότερο απ' όλους τον Μάικλ Κάρικ, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ