To πιο στημένο παιχνίδι όλων των εποχών (VIDEO)

Απίστευτα πράγματα σε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος Ινδονησίας, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν επίτηδες αυτογκόλ ώστε να αποφύγουν μία συγκεκριμένη ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

To πιο στημένο παιχνίδι όλων των εποχών (VIDEO)

Ο αγώνας μεταξύ της PSS Σλέμαν και της PSIS Σεμαράνγκ μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως παρωδία, καθώς οι 2 ομάδες έβαζαν αυτογκόλ ώστε να αποφύγουν στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος την Πουσαμάνια Μπορνέο.

Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστή στην Ινδονησία για τη σχέση της με τη μαφία.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω επεισοδίων, όμως οι φίλαθλοι που είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση ήταν απεγνωσμένοι με το συμβάν.

Τα πέντε γκολ της αναμέτρησης μπήκαν από εσκεμμένα λάθη των τερματοφυλάκων, οι οποίοι άφηναν την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, φεύγοντας μακριά από την εστία.

Η 2η κατηγορία του πρωταθλήματος της Ινδονησίας χωρίζεται σε δύο γκρουπ, το δυτικό και το ανατολικό. Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες κάθε γκρουπ παίζουν χιαστί παιχνίδια, με την Πουσαμάνια να θεωρείται το φαβορί και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τρόπο να την αποφύγουν. Η... άτυχη του αγώνα ήταν τελικά η Σλέμαν, η οποία κέρδισε με 3-2.

Ήδη οι αρχές της Ινδονησίας εξετάζουν το βίντεο του αγώνα, με σκοπό να τιμωρήσουν τις δύο ομάδες. Άλλωστε η προσπάθειά να χάσουν τον αγώνα είναι κάτι παραπάνω από... εμφανής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK