Υποψήφια για... "χρυσό βατόμουρο" η ταινία της FIFA

Η FIFA έβγαλε σε ταινία την αυτοβιογραφία της και το αποτέλεσμα ήταν... καταστροφικό.

Στις 5 Ιουνίου η ταινία "United Passions" έκανε πρεμιέρα στην Αμερική. Πρόκειται στην ουσία για την αυτοβιογραφία της FIFA, στο πλαίσιο της προσπάθειας να "καθαρίσει" το όνομα της και γενικότερα να δείξει το καλό πρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Το αποτέλεσμα όμως του εγχειρήματος αυτού μπορούμε να πούμε πως... απέτυχε παταγωδώς. Το κόστος της ταινίας υπολογίζεται περίπου στα 27.000.000 ευρώ, ενώ τα μέχρι στιγμής έσοδα ανέρχονται στο "αστρονομικό" ποσό των... 545 ευρώ!

Απίστευτο και όμως αληθινό, αφού το "United Passions" προβλήθηκε μονάχα σε 10 κινηματογράφους και μάλιστα σε έναν εξ' αυτών πουλήθηκε ένα εισιτήριο στην τιμή των 8 ευρώ.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα