Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!

Οι τελευταίοι δραματικοί διάλογοι του κυβερνήτη της πτήσης της Τσαπεκοένσε, με τις αγωνιώδεις κραυγές του πως του τελειώνουν τα καύσιμα και "βοήθεια,βοήθεια", έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω της μαρτυρίας πιλότου άλλου αεροσκάφους!

Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!

Πιλότος άλλου αεροπλάνου που πετούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή αποκαλύπτει τους τελευταίους δραματικούς διαλόγους του κυβερνήτη της μοιραίας πτήσης της Σαπεκοένσε με τον Πύργο Ελέγχου.

Τις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησαν οι επιβαίνοντες στη μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε αποκάλυψε ο πιλότος άλλου αεροσφάκους, ο οποίος πετούσε την ίδια ώρα στην περιοχή και άκουσε τον διάλογο μεταξύ του κυβερνήτη του αεροσκάφους της Lamia και του Πύργου Ελέγχου.

Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου πως υπήρχε πρόβλημα με τα καύσιμα του αεροπλάνου και ζήτησε να πάρει άδεια για να προσγειωθεί, που όμως δεν του δόθηκε αρχικά αφού είχε εκπέμψει λίγο νωρίτερα σήμα κινδύνου άλλο αεροπλάνο και είχε προτεραιότητα.

"Πλησιάζουμε, πλησιάζουμε, έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του πιλότου της μοιραίας πτήσης στον Πύργο Ελέγχου, που ανέφερε -λίγο πριν χάσει ύψος το αεροπλάνο και εκπέμψει σήμα κινδύνου- πως είχε διαπιστώσει πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα του αεροσκάφους.

Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!

"Ο πιλότος έκανε έκκληση για βοήθεια ενώ εμείς που τους ακούγαμε από το ράδιο, είχαμε σωπάσει και δεν μπορούσαμε να ακούσουμε πια τίποτα", ανέφερε ο πιλότος του άλλου αεροπλάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μπέντο για τον τεχνικό της Τσαπεκοένσε
Ομάδα της Αργεντινής θα παίξει με το σήμα της Τσαπεκοένσε!
Ο Τουράμ πόσταρε φωτογραφία του με φανέλα της Σαπεκοένσε
"Πρασίνισαν" γήπεδα και κτίρια προς τιμήν της Τσαπεκοένσε!
Το video της Τσαπεκοένσε για τους αθάνατους ήρωές της

News 24/7

24MEDIA NETWORK