Ποινή χάδι σε Βιγιάρ από τη FIFA

Γλίτωσε τα χειρότερα ο επικεφαλής της UEFA, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος δεν συνεργάστηκε στις έρευνες για τα Μουντιάλ 2018 και 2022.

Ποινή χάδι σε Βιγιάρ από τη FIFA
Βιγιάρ-Πλατινί

Ο αντιπρόεδρος της FIFA και εκτελών χρέη προέδρου της UEFA, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, τιμωρήθηκε με προειδοποίηση και πρόστιμο 25.000 ελβετικών φράγκων από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρνησή του να συνεργαστεί στις έρευνες για τα Παγκόσμια Κύπελλα 2018 και 2022.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, που αντικαθιστά τον Μισέλ Πλατινί μετά από την προσωρινή τιμωρία 90 ημερών του Γάλλου για τη δική του εμπλοκή στα πρόσφατα σκάνδαλα της FIFA, είχε αρνηθεί να απαντήσει στις κλήσεις του επικεφαλής των ερευνών και πρωήν εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Μάικλ Γκαρσία.

Η ποινή δεν είναι μεγαλύτερη και η UEFA δεν θα αναζητήσει τρίτο πρόεδρο μέσα σε λίγες ημέρες διότι ο Ισπανός πρώην διεθνής μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο ενέδωσε και εν συνεργάστηκε με τον Αμερικανό εισαγγελικό λειτουργό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Daily Telegraph" που προηγήθηκε της απόφασης και είχε προειδοποιήσει για την εξέλιξη, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ αναμένεται να πέσει κι αυτός στα... μαλακά, παρότι αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες περί μη συνεργασίας με τον Μάικλ Γκαρσία στις έρευνες για την ανάθεση του Μουντιάλ σε Ρωσία και Κατάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK