Ποινή χάδι σε Βιγιάρ από τη FIFA

Γλίτωσε τα χειρότερα ο επικεφαλής της UEFA, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος δεν συνεργάστηκε στις έρευνες για τα Μουντιάλ 2018 και 2022.

Ποινή χάδι σε Βιγιάρ από τη FIFA

Ο αντιπρόεδρος της FIFA και εκτελών χρέη προέδρου της UEFA, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, τιμωρήθηκε με προειδοποίηση και πρόστιμο 25.000 ελβετικών φράγκων από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρνησή του να συνεργαστεί στις έρευνες για τα Παγκόσμια Κύπελλα 2018 και 2022.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, που αντικαθιστά τον Μισέλ Πλατινί μετά από την προσωρινή τιμωρία 90 ημερών του Γάλλου για τη δική του εμπλοκή στα πρόσφατα σκάνδαλα της FIFA, είχε αρνηθεί να απαντήσει στις κλήσεις του επικεφαλής των ερευνών και πρωήν εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Μάικλ Γκαρσία.

Η ποινή δεν είναι μεγαλύτερη και η UEFA δεν θα αναζητήσει τρίτο πρόεδρο μέσα σε λίγες ημέρες διότι ο Ισπανός πρώην διεθνής μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο ενέδωσε και εν συνεργάστηκε με τον Αμερικανό εισαγγελικό λειτουργό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Telegraph" που προηγήθηκε της απόφασης και είχε προειδοποιήσει για την εξέλιξη, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ αναμένεται να πέσει κι αυτός στα... μαλακά, παρότι αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες περί μη συνεργασίας με τον Μάικλ Γκαρσία στις έρευνες για την ανάθεση του Μουντιάλ σε Ρωσία και Κατάρ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ