Πρόταση-μαμούθ: 160.000.000 ευρώ για Ομπαμεγιάνγκ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έμοιαζε φαβορί για να αποκτήσει τον Κώστα Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όμως δεν υπολόγιζε μυθική πρόταση που έφτασε από την Κίνα! Τα μηδενικά ζαλίζουν!

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι έτοιμος να κουνήσει μαντήλι στην Ευρώπη και να αλλάξει ήπειρο, καθώς την ώρα που όλα έδειχναν πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήταν ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του ξαφνικά προέκυψε... Κίνα!

Για την ακρίβεια εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά η Tianjin Quanjian του Φάμπιο Καναβάρο (η ομάδα στην οποία αγωνίζονται Αξέλ Βιτσέλ και Αλεσάντρο Πάτο), με την γερμανική εφημερίδα "Bild" να αναφέρει πως βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για να τον κάνει δικό της.

Πρόταση-μαμούθ: 160.000.000 ευρώ για Ομπαμεγιάνγκ!

Η πρόταση μάλιστα από την Κίνα -αν ισχύει το δημοσίευμα- είναι ασυναγώνιστη, καθώς προσφέρει 80.000.000 ευρώ στους Βεστφαλούς (το ποσό με το οποίο έλεγαν πως ήταν πρόθυμοι να συζητήσουν) ενώ στον πρώτο σκόρερ της περσινής Bundesliga δίνουν στο πιάτο 30.000.000 ετησίως.

Το εκπληκτικό μάλιστα είναι πως αν οι Κινέζοι πραγματοποίησουν τη μεταγραφή, πέρα από τα 80 εκ.ευρώ στους Γερμανούς, είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν άλλα 80 εκ.ευρώ στην κινεζική κυβέρνηση (!) αφού έχει επιβληθεί 100% φορολογία για κάθε ξένο παίκτη που θα αποκτά ομάδα της χώρας και για τον οποίο θα έχουν δοθεί πάνω από 6 εκ.ευρώ.

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr."

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK