Πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην αγκαλιά του Μουρίνιο!

Στον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν... ακούμπησε όμως με τον Μουρίνιο έχει σχέση στοργής και αυτό φάνηκε στην τελευταία επίσκεψή του στο "Ολντ Τράφορντ". Δείτε PHOTO!

Πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην αγκαλιά του Μουρίνιο!
EUROKINISSI

Το καλοκαίρι του 2015 αποτέλεσε -δικαιολογημένα- την πιο δαπανηρή αλλά και την πιο πολυδιαφημισμένη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, έχοντας "προυπηρεσία" σε Λιόν, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτηςκαι Μίλαν, ωστόσο στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης του κάθε ποδοσφαιριστή, ο Μάικλ Εσιέν δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Μελανή απόδειξη οι μόλις 13 συμμετοχές του και το 1 γκολ με την πράσινη φανέλα, με τον βραχύσωμο αμυντικό μέσο να αφήνει τη χώρα μας αντιμετωπίζοντας μάλιστα συχνά προβλήματα τραυματισμών και να βγάζει πλέον το... ψωμί του στην Ινδονησία με τη φανέλα της Persib Bandung.

Πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην αγκαλιά του Μουρίνιο!
ΕUROKINISSI

Φυσικά, ο πρώην "πράσινος" δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει βουτιά στο γλυκό για αυτόν παρελθόν και αυτό έγινε και το βράδυ της Τρίτης (5/12), με τον 35χρονο πλέον Γκανέζο (τα έκλεισε στις 3 Δεκεμβρίου) να επισκέπτεται το "Ολντ Τράφορντ" για να δει από κοντά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το κίνητρό του δεν ήταν άλλο από το να συναντήσει τον πρώην προπονητή του (σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης) Ζοζέ Μουρίνιο, με τους δύο άνδρες να έχουν τετ α τετ στα αποδυτήρια και να βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία.

"Καλό να βλέπεις τον μπαμπάκα Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και τον θρυλικό Μπόμπι Τσάρλτον", έγραψε ο Εσιέν, σχολιάζοντας τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην αγκαλιά του Μουρίνιο!
© MICHAEL ESSIEN/ INSTAGRAM

News 24/7

24MEDIA NETWORK