Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ χάλασε τη μεταγραφή Βιτσέλ στην Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους έκανε θραύση στις μεταγραφές το καλοκαίρι του 2016 όμως ο Αξέλ Βιτσέλ της... ξέφυγε την τελευταία στιγμή αφού δεν έκλεισε επιτυχημένα το deal με την Ζενίτ. Ο "υπεύθυνος" για αυτό μάλιστα ήταν ένας παίκτης που έπαιξε πρόπερσι στον ΠΑΟΚ!

curated by admin of www.wallnino.com
curated by admin of www.wallnino.com GETTY IMAGES

Ο Αξέλ Βιτσέλ βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει από την Ζενίτ στην Γιουβέντους την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τις δύο ομάδες να φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό της τάξης των 18.000.000 ευρώ, όμως την... δωδεκάτη ώρα χάλασε το deal και έτσι ο Βέλγος άσος παρέμεινε στη Ρωσία.

Το τι έγινε και ήρθε το απροσδόκητο ναυάγιο, το αποκάλυψε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Ο ρωσικός σύλλογος που είχε τα δικαιώματα του παίκτη που ήταν έτοιμος για να τον αντικαταστήσει, ξέροντας πως εμείς ήμασταν σε διαπραγμάτευση με την Γιουβέντους για να παραχωρήσουμε τον Βιτσέλ, την τελευταία στιγμή μας ζήτησε ένα απίστευτο ποσό.

Εκείνη η ομάδα έκοψε το δρόμο στο πιθανό απόκτημά μας και η Ζενίτ, ως συνέπεια, σταμάτησε τον Βιτσέλ από το να πάει στην Γιουβέντους. Και η Ζενίτ είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος, με πολλούς οπαδούς, και δεν μπορεί να πουλήσει έναν μεγάλο παίκτη χωρίς να έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Σκέφτεστε κάποιον άλλο προπονητή που να είχε συμπεριφερθεί διαφορετικά στη θέση μου;" Αυτή ήταν η... μισή αλήθεια από πλευράς του Ρουμάνου τεχνικού, με την άλλη μισή να έρχεται όμως μέσα από την "Gazzetta dello Sport", η οποία αποκάλυψε το όνομα του παίκτη που προοριζόταν για διάδοχος του Βιτσέλ στην Ζενίτ.

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ χάλασε τη μεταγραφή Βιτσέλ στην Γιουβέντους!

Δεν είναι μάλιστα καθόλου άγνωστος στο ελληνικό κοινό αφού ο "εκλεκτός" της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης για να "μπει στα παπούτσια" του Βέλγου διεθνούς μέσου ήταν ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Κρίστιαν Νομπόα, ο οποίος αγωνίζεται από το 2015 στη Ροστόφ.

"Είναι αλήθεια, τώρα μπορώ να το πω. Η Ζενίτ με ήθελε ουσιαστικά για να μπορέσει να αφήσει τον Βιτσέλ να πάρει μεταγραφή στην Γιουβέντους, όμως δεν ήρθε σε συμφωνία με την Ροστόφ από οικονομική πλευρά και έτσι χάλασε η συμφωνία", παραδέχτηκε στην ιταλική εφημερίδα ο 31χρονος μέσος, διεθνής με την εθνική ομάδα του Ισημερινού, ο οποίος "έγραψε" 17 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15.

News 24/7

24MEDIA NETWORK