Πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ ο Καραγκούνης

Ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ, με θέμα το ποδόσφαιρο σε 11 χώρες και την επαφή των παιδιών με το πιο δημοφιλές άθλημα, βρίσκεται στα σκαριά. Μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από Έλληνα σκηνοθέτη, ενώ μία από τις ατραξιόν θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ ο Καραγκούνης

Το "Eleven" πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ στο οποίο "καταγράφεται η ζωή έντεκα 11χρονων παιδιών από 11 διαφορετικές χώρες, καθώς προετοιμάζονται για το παιχνίδι της ζωής του", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα.

Μικροί φίλοι του "βασιλιά των σπορ" από Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Τρίνινταντ και Τομπάγκο, Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ θα επιλεγούν από τους 11 σκηνοθέτες και παραγωγούς (για την Ελλάδα ο Μιχάλης Μονεμβασιώτης κι ο Γιάννης Σωτηρόπουλος αντιστοίχως) και θα παρουσιάσουν την καθημερινότητά τους μέχρι το τελικό ταξίδι στην Αγγλία.

Κάθε παιδί θα προέρχεται από οικογένεια της οποίας το εισόδημα θα αντικατοπτρίζει το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, ώστε να παρουσιάζεται μία πιο ακριβής εικόνα της πραγματικότητας. Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε 11 κεφάλαια, ένα για κάθε χώρα, και θα ακολουθεί το ίδιο μοτίβο. Μετά από μία σύντομη παρουσίαση κάθε χώρας, η εγχώρια ομάδα παραγωγής θα συναντά κάθε παιδί, που θα παίζει τον ρόλο του ξεναγού στον τόπο όπου διαμένουν, στο σχολείο τους (εάν πηγαίνουν), στα μέρη όπου παίζουν ποδόσφαιρο. Οι συνεντεύξεις των παιδιών θα γίνονται στο δωμάτιό τους, όπου θα κάνει και ζωγραφιές και θα ανταλλάσσει δώρα.

Πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ ο Καραγκούνης

Το τελικό στάδιο του ντοκιμαντέρ είναι και το πιο εντυπωσιακό. Τα 11 παιδιά θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου γνωριστούν μεταξύ τους και θα περάσουν μία εβδομάδα μαζί, όπου θα επικοινωνούν, θα συναναστρέφονται και θα σχηματίσουν μία μικροκοινωνία βασισμένη στο ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια, θα σχηματίσουν ομάδα με έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή από τη χώρα τους. Για παράδειγμα, ο τυχερός μικρός που θα επιλεγεί από την Ελλάδα, θα δει από κοντά τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ. Τον Ισπανό "μπόμπιρας" από την πλευρά του θα τον έχει από κοντά ο Τσεσκ Φάμπρεγας. Μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι, το "παιχνίδι της ζώης τους", με το οποίο θα ολοκληρωθεί και το πρότζεκτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK