Ραϊόλα: "Εκεί θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του ο Ζλάταν"

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε, σε συνέντευξή του, παλαιότερη εκμυστήρευση που του έχει κάνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την ομάδα που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του. Όχι, δεν πηγαίνει σίγουρα το μυαλό σας για την προτίμηση του "Ίμπρα"!

Ραϊόλα: "Εκεί θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του ο Ζλάταν"

Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτές είναι οι ομάδες των οποίων έχει τιμήσει τη φανέλα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και όλα δείχνουν πως οι "κόκκινοι διάβολοι" του Ζοζέ Μουρίνιο θα αποτελέσουν τον τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό στην τεράστια καριέρα του Σουηδού άσου στα γήπεδα.

Ίσως όμως και να μην γραφτεί έτσι το φινάλε αν τελικά ο Ιμπραχίμοβιτς αποφασίσει να κάνει πράξη αυτό που είχε αποκαλύψει πριν λίγα χρόνια στον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, αναφορικά με την τελευταία ομάδα που θέλει να αγωνιστεί.

"Εάν η Νάπολι πλησίασε τον Ίμπρα αυτό το καλοκαίρι; Οι πρόεδροι που μιλούν μαζί μου, έχουν τη σιγουριά ότι ότι αυτά που λέγονται, μένουν μεταξύ μας, οπότε αυτό που έχει ειπωθεί από μένα και τον πρόεδρο της Νάπολι είναι κάτι που μένει μεταξύ μας.

Ραϊόλα: "Εκεί θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του ο Ζλάταν"

Διαλέξαμε αρκετό καιρό πριν την Γιουνάιτεντ, ήταν ο στόχος μας ενώ και ο Ίμπρα ήταν επίσης στόχος του συλλόγου, για αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ. Μπορώ μονο να πω ότι στο παιχνίδι με το οποίο ο Τσίρο Φεράρα είπε αντίο στα γήπεδα και το οποίο έγινε στο San Paolo, ο Ζλάταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε:

"Μίνο, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Νάπολι" επειδή η νοοτροπία των Ναπολιτάνων είναι πολύ κοντά στη δική του νοοτροπία. Εάν η Serie A έμενε αυτή που ήταν, σίγουρα θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του στην Νάπολι", αποκάλυψε στο "Radio Crc" ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος για μία ακόμα φορά δεν θέλησε να κρύψει την αντιπάθειά του προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Δεν θα μπορούσα ποτέ να υποστηρίξω μία ομάδα που έχει για προπονητή τον Γκουαρδιόλα, έτσι δεν μπορώ να πω ότι θα πάρει τον τίτλο της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν ξέρω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ελπίζω μόνο να μην είναι η Σίτι. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύσκολες χρονιές και θα πάρει δύναμη έχοντας χάσει από τη Σίτι με τον τρόπο που έχασε...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK