Ασταμάτητος ο Ρονάλντο: παίρνει και άλλο βραβείο!

Οι διακρίσεις δεν σταματούν για τον Κ. Ρονάλντο, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο CR7 κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου παίκτης της χρονιάς που δίνει η FIFA.

Ασταμάτητος ο Ρονάλντο: παίρνει και άλλο βραβείο!

Έχει κατακτήσει μέσα στο 2016 το Champions League, το Euro 2016, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τη Χρυσή Μπάλα όμως φαίνεται πως πάντα υπάρχει κάτι... ακόμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε να το διεκδικήσει και να το κατακτήσει.

Ασταμάτητος ο Ρονάλντο: παίρνει και άλλο βραβείο!

Το τελευταίο βραβείο που φαίνεται πως έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη συλλογή του είναι αυτό του καλύτερου παίκτη της χρονιάς που από φέτος δίνει η FIFA ανεξάρτητα από το France Football (Χρυσή Μπάλα), με την " Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος αναδείχτηκε νικητής, με τον Λιονέλ Μέσι να έρχεται δεύτερος (με μικρότερη διαφορά σε σχέση με την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα) και τον Αντουάν Γκριεζμάν τρίτο.

Το καταλανικό μέσο αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη οργανώσει την αποστολή για βραδιά που θα γίνει το εν λόγω γκαλά και την οποία θα συνθέτει ο πρόεδρος των "μερένγκες" Φλορεντίνο Πέρεθ και φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Ασταμάτητος ο Ρονάλντο: παίρνει και άλλο βραβείο!

Σύμφωνα μάλιστα με την "Mundo Deportivo" στο ίδιο γκαλά θα παραστεί και ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, που είναι μαζί με τους Ρανιέρι και Σάντος υποψήφιος για τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς, με τον τίτλο να πηγαίνει όμως στον Ρανιέρι που αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Αγγλία με την Λέστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK