Ο Μέσι βάζει... φυλακή τον Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο κατηγορείται για φοροδιαφυγή από τις ισπανικές αρχές και στη προσπάθεια να βρει κάποια λύση, φέρνει στο επίκεντρο τον Μέσι. Όταν όμως ο συμβιβασμός δεν έρχεται, τόσο πιο πολύ πλησιάζουν τα "μπλεξίματα" του Πορτογάλου με τον νόμο.

Cristiano Ronaldo of Portugal, left, and Lionel Messi of Argentina stand next to each other during their International Friendly soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday Nov. 18, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Cristiano Ronaldo of Portugal, left, and Lionel Messi of Argentina stand next to each other during their International Friendly soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday Nov. 18, 2014. (AP Photo/Jon Super) AP IMAGE

Οργισμένος με τον τρόπο που το δικαστήριο χειρίζεται την υπόθεση φοροδιαφυγής του εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Κι αυτό, διότι κατά την άποψή του μεροληπτεί για τον Μέσι και χρησιμοποιεί διαφορετικά κριτήρια, ώστε να εξετάσει την δική του υπόθεση.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα " El Mundo", ο Πορτογάλος θεωρεί πως η δικαστής χρησιμοποιεί " παράλογα, υποκειμενικά και ακατανόητα κριτήρια", αφού αρνήθηκε να εξετάσει τον φάκελο της υπόθεσης φοροδιαφυγής που αφορά τον Λιονέλ Μέσι.

Πριν λίγες ημέρες, ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ζητήσει να μαζευτούν στοιχεία που θα ανέλυαν εκτενώς τη φορολογική απάτη του παίκτη της Μπαρτσελόνα, υπονοώντας ότι το Υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας λειτουργεί με "δυο μέτρα και δυο σταθμά", ρίχνοντας στα "μαλακά" τον Αργεντινό και απαιτώντας να επιβληθεί πανομοιότυπη τιμωρία και για τον ίδιο.

Ωστόσο, η δικαστής Μόνικα Γκόμεθ απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα, αναφέροντας ότι " δεν είναι χρήσιμο για την υπόθεση" και θυμίζοντας στον 33χρονο πως μπορεί να απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ανά πάσα στιγμή.

Η συγκεκριμένη απάντηση προκάλεσε προφανώς την αντίδραση του Ρονάλντο, ο οποίος αισθάνθηκε οργή. Οι δικηγόροι του άσου της απευθύνθηκαν: " Από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση, η δικαστής συνεχίζει να υιοθετεί και να προσδίδει υπερβολικές ευθύνες, χωρίς κανέναν λόγο".

Το δικαστήριο θα αποφασίσει σύντομα εάν η υπόθεση κατά του Μαδριλένου άσου θα ανοίξει και ο Πορτογάλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ισπανικές αρχές για υπεξαίρεση χρημάτων, ύψους 14.700.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK