Ρεάλ και Μπάγερν θα παίξουν με φανέλες από... ανακύκλωση!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου πρωτοπορούν καθώς θα γίνουν οι πρώτες ομάδες που θα αγωνιστούν φορώντας φανέλες που έχουν γίνει από ανακυκλωμένο πλαστικό (photos).

adidas x Parley - Marcelo.jpg
adidas x Parley - Marcelo.jpg ADIDAS X PARLEY - MARCELO.JPG

Ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους! Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσαν, πως για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στο Νοέμβριο, οι παίκτες τους θα παραταχτούν στο γήπεδο φορώντας εμφανίσεις που θα έχουν γίνει μέσα από ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει μαζευτεί από ωκεανούς.

Ρεάλ και Μπάγερν θα παίξουν με φανέλες από... ανακύκλωση!
© ADIDAS

Με την κίνηση αυτή οι δύο σύλλογοι έχουν ως σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος απέναντι στη ρύπανση, με την Adidas (αθλητική εταιρία που αποτελεί χορηγός της Ρεάλ και της Μπάγερν) να έχει φυσικά αναλάβει την όλη διαδικασία.

Όπως έγινε γνωστό, οι "μερένγκες" θα εμφανιστούν με αυτές τις -φιλικές προς το περιβάλλον- εμφανίσεις στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν στις 26 Νοεμβρίου (θα είναι οι παραδοσιακές λευκές) ενώ οι Βαυαροί θα τις φορέσει (οι κλασικές της κόκκινες) αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι στη Χόφενχαϊμ.

adidas x Parley - Marcelo.jpg
adidas x Parley - Marcelo.jpg ADIDAS X PARLEY - MARCELO.JPG

Εντυπωσιακό είναι επίσης το πλάνο της Adidas να φτιάξει μέσα στον επόμενο χρόνο 1.000.000 ζευγάρια παπούτσια, που θα έχουν κατασκευαστεί μέσα από την ανακύκλωση τουλάχιστον 11.000.000 μπουκαλιών που έχουν βρεθεί σε ωκεανούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK