"Επανάσταση" από Ινφαντίνο: video replays στο Μουντιάλ 2018!

Νέα εποχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Ο Τζάνι Ινφαντίνο αποκάλυψε ότι είναι υπέρ της εισαγωγής των video replays και είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιηθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018!

"Επανάσταση" από Ινφαντίνο: video replays στο Μουντιάλ 2018!

Πριν από μερικά χρόνια θα το θεωρούσαμε αδιανόητο, όμως πλέον, το ενδεχόμενο οι διαιτητές να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο ποδόσφαιρο έχοντας συμβουλευτεί πρώτα video είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε προσανατολίζεται ο Νο 1 της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, με τον πρόεδρο της FIFA να δηλώνει ξεκάθαρα πως στηρίζει ανοιχτά την χρήση αυτής της τεχνολογίας.

"Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός όσον αφορά στη χρήση της τεχνολογίας του video από τους διαιτητές για κρίσιμες αποφάσεις όμως τώρα κατέληξα στο συμπέρασμα μετά από τεστ που έγιναν, πως δεν υπάρχει θέμα", δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα "Le Parisien" και πρόσθεσε:

"Θα κάνουμε πάρα πολλά τεστ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και θα αποφασίσουμε τον Μάρτιο του 2018. Ελπίζω ότι οι διαιτητές θα έχουν τη βοήθεια του video στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018".

News 24/7

24MEDIA NETWORK